“Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin” temalı Teşkilat Mahalle Akademisi Kırşehir Eğitim Programı AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı toplantı salonunda yapıldı.

Eğitim Programına AK Parti Genel Merkez AR-GE Eğitim Başkan Yardımcısı Ali Ercoşkun, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile teşkilat mahalle-köy başkanları ve mahalle-köy temsilcileri katıldı.

Toplantı açılış konuşmasını yapan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal “AR-GE ve Eğitim Başkanlığımızın düzenlediği  “Mahalle Akademisi Eğitim Programı” gösteriyor ki, AK Parti daima yenilikçi daima hazır bir teşkilat yapısına sahiptir. Türk siyasal hayatının en yenilikçi partisi olan AK Partimiz, bugüne kadar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve teşkilat mensuplarımızın gayret ve çabalarıyla 21 yıldır hizmet aşkı ile 2023-2053-2071 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. Bu gün Türkiye, hayata geçen reformlarla baştanbaşa yenilenmiş, söz sahibi ve güçlü bir ülke haline gelmiş ise bu sağlam lider ve sağlam teşkilatla olmuştur.” Dedi

Toplantı da konuşan AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli “AK Parti teşkilatları dinamik bir teşkilattır. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yaptığımız güzel eserlere bu teşkilatlarımızın gücü ile yenilerini katmaya devam edeceğiz” dedi.

Teşkilat Mahalle Akademisi Kırşehir Eğitim Programında Genel Merkez AR-GE Eğitim Başkan Yardımcısı Ali Ercoşkun “Teşkilatçılık:Tecrübe Paylaşımı” hakkında, Tarkan Zengin “Etkili İletişim” hakkında, Hikmet Genç “Siyasal İletişim ve Medya” hakkında son olarak ta Mustafa Demirci “Motivasyon” hakkında bilgiler verdi. (HABER MERKEZİ)