Seher Başkan: “Kırşehir’de uğramadık, ziyaret edilmedik köy bırakmayacağız”

AK Parti Teşkilatı 17 günde 93 köy ziyaret etti

AK Parti Kırşehir Teşkilatı köy ziyaretleri kapsamında 17 günde 93 köyü ziyaret etti. 

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kırşehir’de uğramadık, ziyaret edilmedik köy bırakmayacaklarını yineledi.

Başkan Ünsal, AK Parti Kırşehir Teşkilatı olarak, Kırşehir kent merkezi ve köylere bağlı olmak üzere 252 köyü ziyaret programları kapsamında, köy muhtarları başta olmak üzere, çiftçi, üretici ve köylerde yaşayan vatandaşlara ulaşmaya gayret gösterdiklerini söyledi.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, şunları kaydetti:

“AK Parti kurulduğu günden bu yana her zaman vatandaşlarımızın, talep ve sorunlarını yerinde dinlemiştir. Aldığı talepleri ise çözüme kısa sürede kavuşturmak içinde harekete geçerek, her zaman vatandaşının yanında olmuştur. Köylerimizin genel sorunları ve taleplerinin yanı sıra vatandaşlarımızın da istek ve dileklerini alıyoruz. Ziyaretlerimizde bunların tamamını çözüme kavuşturmaya gayret ediyoruz. Milletimize hizmet etme amacıyla, durmadan yorulmadan da ziyaretlerimize çalışmalarımıza devam edeceğiz. 17 günde 93 köyümüzü ziyaret ettik. Çiftçimiz hasattan fazlasıyla memnun. Çok şükür Rabbim bereketli bir sezon yaşattı Kırşehir’deki üreticilerimize. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla, üreticimize çiftçimize hasat ettiği ürünlere yönelik alım ücretleri de bu sezon arttı. Yine AK Parti hükümetimizin de verdiği teşvik ve desteklemeler ile üreticilerimizin her zaman yanında olduğunu göstermiştir. Bizler 21 yıllık AK Parti sürecinde her zaman çiftçimizin, üretenin yanında olmaya, milletine aşkla şevkle çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz.”

AK Parti Kırşehir Teşkilatınca 17 günde Toklumen, Uzun Ali, Yeşilli, Karaduraklı, Sıdıklıkurpak, Sıdıklı Küçük Oba, Sevdiğin, Karalar, Sıdıklı Küçükboğaz, Sıdıklı Ortaoba, Sıdıklı Büyükoba, Sıdıklı Darboğaz, Kortulu, Kalankaldı, Sıdıklı İkizağıl, Yağmurlu Kaleköy, Yağmurlu Büyükoba, Yağmurlu Armutlu, Yağmurlu Sayobası, Çadırlı Hacı Yusuf, Sıdıklı Kumarkaç, Kurtbeliyeniyapan, Çayağzı, Çuğun, Karahıdır, Körpınar, Kırkpınar, Yeşiloba, Taburoğlu, Tosunburnu, Seyrek, Göllü, Homurlubeşler, Tatarilyas Kışla, Tatarilyas Yayla, Yukarı Homurlu, Dulkadirli Karaisa, Homurlu Üçler, Dulkadirli Kartalkaya, Dulkadirli Hashöyük, Dulkadirli, Tepesidelik, Akçağıl, Kesikköprü, Değirmen Kaşı, Ulupınar, Dedeli, Kuruağıl, Karaboğaz, Ecikağıl, Saraycık, Güzler, Kocabey, Sofrazlı, Hacıselimli, Karaova, Celebiuşağı, Himmetuşağı, Kelismailuşağı, Abdiuşağı, Cebişler, Köşker, Alişar, Deveci, Hasanuşağı, Pekmezci, Aşağıhomurlu, Boyalık, Eldelek Ortaoba, Eldelek Demirci, Çiftlik Sarıkaya, Çiftlik Mehmetağa, Hacımirza, Eşrefli, Durmuşlu, Külobası, Sallıobası, Hanyeri, Çayözü, Hatunoğlu, Üçkuyu, Çiğdeli, Çamalak, Yenidoğanlı, Eskidoğanlı, Karacaören, Çimeli, Büyükkışla, Külhüyük, Harmanaltı, Hüseyinli, Uzunpınar, Çevirme köyleri ziyaret edildi.

Köy ziyaretlerine AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Haydar Bilgin, AK Parti İlçe Başkanları,  İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti Teşkilat üyeleri de katıldı. (HABER MERKEZİ)