Başkan Ünsal “Turnuvada kardeşlik pekişti, dostluk kazandı”

    AK Parti Kırşehir ve Kırıkkale İl Teşkilatları, Kırıkkale’de futbol müsabakasında bir araya geldi. Heyecanın üst seviyelere çıktığı zorlu maçta dostluk kazandı.
    Turnuvaya ilişkin bilgiler veren AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, “Turnuvanın ilk maçını Kırıkkale deplasmanın da yaptık. 4-4 skorla biten zorlu maçın rövanşına gün sayıyoruz. AK Partinin spora ve sporcuya daima değer verdiğini bu tür etkinlikleri devam ettirerek spora olan ilgiyi daha çok artıracağız. Sahada göstermiş olduğumuz performansı yeşil sahalara da yansıtarak Kırıkkale deplasmanından 4 golle dönmenin sevincini yaşadık” ifadelerini kullandı. 
Başkan Ünsal; “En kısa zamanda Yozgat teşkilatımızı Kırşehir’de ağırlayacağız. Hedefimiz tüm teşkilatlarımızı bu tür spor organizasyonları ile şehrimize davet ederek Kırşehir’in tanıtımına katkı sunmaktır.  Maçta bize ev sahipliği yapan İl Başkanımız Mustafa Kaplan ve teşkilatına, maç sonu bizi Hacı Taşan Kültür Merkezi'nde misafir eden Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım'a teşekkür ederiz. Her zamanki gibi dostluk kazandı" dedi. HABER: SALİH GÜNER