AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, dün sabah ilimizdeki yazılı ve görsel basın mensuplarıyla bir araya gelerek 7 Haziran seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Merkez İlçe Başkanı Mehmet Şahin, Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, Gençlik Kolları Başkanı Özgür Yönlü ile birlikte bir toplantı yapan İl Başkanı Mustafa Kendirli, Kırşehir’deki milletvekili adaylarının 7 Nisan’da açıklanacağını ve 8 Nisan’dan itibaren seçimlere start vereceklerini belirterek şunları söyledi:

ak parti il baş copy
“Seçim sürecinin ilk etabı olan temayül yoklamasını yaptık. Genel Merkezimiz aday adaylarımız ile ilgili çok titiz ve gizlilik içinde bir çalışma yürütüyor. Bugünlerde Kırşehir kamuoyunda partimiz ve adaylarımızla ilgili bilgiler aktarılıyor. Bunlar inandırıcı değil. Kılı kırk yararak aday belirleme sürecimiz yürütülüyor. 7 Nisan’da milletvekili adaylarımız açıklanacak ve 8 Nisan’da sahaya bomba gibi gireceğiz. 7 Haziran seçimlerine katılacak tüm partilere ve adaylara başarılar diliyorum. Kırşehir demokrasiyi içine sindirmiş bir ildir. Seviye ve katılımın yüksek olacağına inanıyorum.
“Cumhuriyet tarihinden bu yana Kırşehir devletten en az pay illerin iller arasında idi. Ancak Ak Parti iktidarıyla Kırşehir hakkını almaya başladı. Belediye Başkanımızla Kırşehir’e daha çok hizmetler gelmeye başladı. Çalışkan, vizyon sahibi bir belediye başkanımızla birlikte onunla hareket edecek yeni milletvekillerimizle Kırşehir altın çağını yaşayacaktır. Kırşehir’de 2-0 yapacak milletvekili adaylarımızın olacağına inanıyorum. Biz parti olarak yarın seçim olacak gibi çalışıyoruz ve hazırız. 17 milletvekili aday adayımız var. Hepsi birbirinden kıymetli. Uyumlu bir çalışma içinde olacağız. Yapacağımız tüm çalışmaları istişare ile ortak mutabakatla yapacağız. Ortak akıl ve istişare ile yapacağız.”
Kırşehir için yeni dönemde hızla tren yolu, çevre yolu projemiz ve Tuzköy Havaalanı yomlunun iyileştirilmesi gibi önemli projelerimiz ve çalışmalarımız var. Bunların dışında neler yapacağız onları birlikte başaracağız. Yeni dönem, yeni Kırşehir’le olacaktır.”