“Kendime sözümdür; bir daha içime sinmeyen ve değersiz hissettirildiğim hiçbir yerde durmayacağım. Ne kadar kötülük görürsem göreyim, içinden tertemiz çıkıp, iyiliği, sevgiyi ve inceliği savunacağım.

“Kendime sözümdür; bir daha içime sinmeyen ve değersiz hissettirildiğim hiçbir yerde durmayacağım. Ne kadar kötülük görürsem göreyim, içinden tertemiz çıkıp, iyiliği, sevgiyi ve inceliği savunacağım. Bir daha yüzüme kapanan hiçbir kapının arasına elimi koymayacağım” demiş birisi…
Ne de güzel demiş…
Koymayacak çünkü kopmuş parmakları, kırılmış kolu kanadı, incinmiş inanan yerleri.
Sanmış ki niyeti iyiyse, kötü olmaz bir şey. Sanmış ki ne ekerse onu biçer…
Defaatle yaşasa görse de, insanların vefasızlığını, riyakarlığını, hep ilk defa gibi inanmış herkese, çünkü yalan davranmamış kimseye!
“Bu dünya hassas kalpler için cehennemdir” demişler.
Ne kadar doğru değil mi?
Ne güzel olurdu umursamaz, gailesiz hatta belki merhametsiz olmak.
Birini üzdüm mü, kırdım mı diye düşünmemek…
İnsan, emekleri alınıp eline verildiğinde, hem de en hak etmediği şekilde, işte o zaman anlıyor boşuna geçen günleri ayları, verdiği çabaların nasıl da arıya gittiğini.
Anlıyor da elden bir şey gelmiyor.
Bu dünyayı sevgi kurtaracak, iyilik kurtaracak diye inanmış ya bir kere ondan susup oturuyor, sineye çekiyor, ah bile etmiyor...
Zaten izin de vermemeli kötülüğün bir virüs gibi insandan insana bulaşmasına.
Sarsılsa da kalkmalı ayağa.
Ve inanmalı kimse bilmese de bir bilenin olduğuna…

***
Geçtiğimiz sezon şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’inden 3. Lig’e yükselen Kırşehir Belediyespor’umuz Pazar günü rakibi Bergama Belediyespor’u yenerek şampiyonluğu garantiledi ve 2. Lig’e çıkmayı başardı.
Daha dün gibi Nevşehir Belediyespor'u yenip şampiyon olduğu.
Hayal edemezken BAL’dan 3. Lig’e çıkmasını, takımımız resmen 2. Lig’de yarışacak yeni sezonda.
Geçen yıl Nevşehir Belediyespor ile oynadığı maçı ofiste beraber izlediğim Gazetemizin Genel Yayın Koordinatörü Salih Abiye “Abi düşünsene takım Süper Lig’e çıkmış Galatasarayla, Fenarbahçeyle oynuyor” deyip gülmüştüm. Oda “Niye olmasın, olabilir” demişti. Ne yalan söyleyeyim hiç umudum yoktu o zamanlar ama artık var.
Takımımızda bu hırs, arkasında böyle destek, bizde bu inanç olduktan sonra “Yürüyün be kim tutar sizi”!..
Bize bu mutluluğu yaşatan tüm futbolculara, hocalara, yöneticilere, desteğini esirgemeyen eski yeni başkanlara buradan bir kez daha şahsım ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyor, 2. Lig’de de başarılarının devamını diliyorum.