Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Tekin pandemi döneminde şoför esnafına verdiği katkı ve desteklerden dolayı Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na teşekkür etti.
Oda Genel Sekreteri Özgür Sağkal ile birlikte Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu makamında ziyaret eden Başkan Mehmet Tekin, “Başta Sayın Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu’na, Belediye Başkan Yardımcımız Asaf Kayaoğlu ve Ulaştırma Müdürümüz Arif Öztürk Beyefendiye duraklarımıza pandemide yaptıkları dezenfekten destekleri ve ruhsat harçları almadığı için şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Ziyarette kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da “Dünyayı sarsan pandemide Belediye olarak bütün imkanlarımızı kullanarak herkese katkı sunmaya çalıştık. Bütün esnaf ve sanatkarlarımıza bu zor süreçte yanlarında olmaya gayret ettik. Bizden talepte bulunan esnaflarımızın işyerlerini, şoför esnafımızın araçlarını dezenfekte ettik” dedi.
Ardından Kırşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Tekin pandemi döneminde şoför esnafına verdiği katkı ve desteklerden dolayı Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na bir teşekkür plaketi sundu. (HABER: BEYHAN BALLI)