Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nde Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri ve Rektör Danışmanı olarak görev yapan Mehmet Özdemir’in geçtiğimiz Mayıs ayında Ankara Üniversitesi’ne tayin olması ile boşalan bu göreve Sosyal Bilimler Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü’nden Öğretim Üyesi Alper Gürkan getirildi. 
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nde Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği’ne getirilen Öğretim Üyesi Alper Gürkan, aynı birimde görev yapan Hamdi Şahin ile birlikte gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret etti.  
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Salih Güner ve Yazı İşleri Müdürü Beyhan Ballı ile bir süre görüşen Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Alper Gürkan, yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Salih Güner, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nde Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği’ne getirilen Öğretim Üyesi Alper Gürkan’a görevinde başarılar dilerken, yapacakları her türlü çalışmalarda gerekli destek ve katkıyı sunacaklarını ifade etti. (HABER: BEYHAN BALLI)