Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Sorumlu Emlak Danışmanlığı Sınav kayıtlarının başladığını bildirdi.

Başvuruların Oda Başkanlığına gelerek şahsen yapıldığı ve başvuru için 2 adet fotoğraf, 1 adet kimlik fotokopisi ve TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş adına verilecek olan hesap numarasına sınav ücretini yatırarak istenilen evrakları dekontunuzla birlikte teslim etmeleri gerekiyor.

Emlak Seviye 5 Sınav Ücreti: 3.100,00 TL TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş İŞBANKASI AKAY ŞUBESİ IBAN: TR57 0006 4000 0014 2011 1580 36 Para Yatırılması Hakkında Önemli Not: Lütfen Ücretleri Yatırırken, Ad-Soyad, TC Kimlik No, Başvuru Yapılan İl ve Sınav Bilgilerini Dekontun Açıklama Kısmına Yazılması gerekiyor.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Ünsal'dan tedavi gören çocuklara ziyaret AK Parti Kırşehir İl Başkanı Ünsal'dan tedavi gören çocuklara ziyaret

Emlak alanında Mesleki Yeterlilik Sınavı yapılacaktır, son kayıt tarihi 7 Ağustos Pazartesi mesai bitimi olarak belirlenirken, sınav tarihi ve saati adaylara SMS ile bildirilecek. Sınava katılmak isteyen adayların mağduriyet yaşamamaları için son başvuru tarihlerine dikkat etmeleri istendi. (HABER MERKEZİ)