Ülkemde yaşanan onlarca olaydan sonra yaşadığımız olayların ardından yapılan onlarca yorum haber televizyon kanalının vermiş olduğu ayrı ayrı bilgiler yetmiyormuş gibi yapılan akıldışı yorumlar, akan sel ve onun önünden kapmak istenen kütükler benim gibi herkesin kafasını karıştırıyor. Şimdi sormak isterim, benim vatanımda, yurdumda at koşturan, şeref yoksunu şerefsizler ne istediniz ülkemden? Neden satıldınız? Kime, kimlere kandınız? “HER ŞEY VATAN İÇİN” diyerek yaptığınız, yapılmasını istediğiniz işlere ne oldu? Otuz yılı aşkın bu devlete ve insanlarımıza musallat olan satılmış hainlerle nerede nasıl bir araya geldiniz? İnsanların dini ve milli duyguları ile nasıl bu kadar oynadınız? Sizlere inanıp evinin nafakasından çocuklarının rızkından kesip size yapılan yardımları kimlere ne için peşkeş çektiniz? Vatan varsa, sen varsın, vatanın yoksa sen bir hiçsin.

Ülkemde yaşanan onlarca olaydan sonra yaşadığımız olayların ardından yapılan onlarca yorum haber televizyon kanalının vermiş olduğu ayrı ayrı bilgiler yetmiyormuş gibi yapılan akıldışı yorumlar, akan sel ve onun önünden kapmak istenen kütükler benim gibi herkesin kafasını karıştırıyor.
Şimdi sormak isterim, benim vatanımda, yurdumda at koşturan, şeref yoksunu şerefsizler ne istediniz ülkemden? Neden satıldınız? Kime, kimlere kandınız?
“HER ŞEY VATAN İÇİN” diyerek yaptığınız, yapılmasını istediğiniz işlere ne oldu?
Otuz yılı aşkın bu devlete ve insanlarımıza musallat olan satılmış hainlerle nerede nasıl bir araya geldiniz?
İnsanların dini ve milli duyguları ile nasıl bu kadar oynadınız?
Sizlere inanıp evinin nafakasından çocuklarının rızkından kesip size yapılan yardımları kimlere ne için peşkeş çektiniz?
Vatan varsa, sen varsın, vatanın yoksa sen bir hiçsin.
Bu duyguyu nasıl unuttunuz?
Sizlerin kullanılmasına nasıl müsaade ettiniz
ABD ve onun çeltekleri AB diğer adı ile G8 ülkelerinin oyununa nasıl geldiniz?
Kimler için bu şerefsiz tutuma katlandınız?
Şehitler, evliyalar, kahramanlar yurdumu, vatanımı insanımı kandırdınız. Belki de kendiniz de kandınız hukuk önünde bunlar bir bir çıkacak ortaya
Kırşehir küçük bir şehir FETÖ soruşturmasında içeriye alınan onca insanı tanımamak mümkün değil. İnsansın, affedersiniz her kez kendinden korkmaya başladı. İnsanlar birbirlerine selam verirken bile korkarak, çekinerek selamlamaya başladı.
Dün aynı safta namaz kılan ALLAH’a secde eden insanlar, arkadaşların soruşturma geçiriyor. “Merhaba” dediğin alış veriş yaptığın arkadaşın, dostun büyük şehirlerdeki hainlerin yapmış olduğu şerefsizce hareketlerin ardından şehit olmuş, gazi olmuş. Ocakları sönmüş çocuklar yetim, hanımları dul kaldı.
İnsanlar arasına nifak girdi kimileri beddua ederken kimileri “Yarabbi haklıyı haksızı bilen sensin, senin kudretin her şeye yeter . VATANIMI bu belaya kim sürüklemişse, kimin bu işlerde parmağı varsa sen onları perişan et” diye dualar ediyor.
Dua ediyorum. Camilerde cuma hutbeleri okunuyor “ ALLAH BİRDİR ONDAN BAŞKASININ ÖNÜNDE EĞİLMEYİN AYETİ KERİMELERİ KENDİNİZE ÖRNEK ALIN” diye vatandaşın bilgilenmesi için çaba sarf ediliyor.
15 TEMMUZ’dan sonra binlerce insan mağdur oldu. Ekonomi içinden çıkılamaz bir duruma doğru sürükleniyor. Siftah etmeden dükkan kapatan işyerleri çoğalıyor. İşyerlerinin masrafını karşılayacak işler yapılamıyor. Bütün bu olayların sorumlusu gösterilen PENSİLVANYA’daki ABD kuklası olan adını bile anmak istemediğim hain çıkıp ta diyemiyor ki “EY TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ BEN DEVLETİME HAİNLİK ETTİM. BANA BUNLARI YAPTIRANLAR ABD. ONUN EMRİ ALTINDAKİ AB ÜLKELERİ, İSRAİL. TÜRKİYE’DE DEVLET İÇERİSİNDEKİ YAPILANMA İSRAİL’İN DÜNYA ÜZERİNDEKİ YAPILANMASI NASILSA AYNISI. ALT KADEMELERDE BANA İTAATİ İBADET GİBİ GÖREN VE BENİM GÖSTERMELİK YAPTIKLARIMA KANAN MASUM İNSANLAR, TÜRKİYE CUMHURİYETİ ADALETİNE TESLİM OLUYORUM. BİR ŞEKİLDE BANA VE SÖYLEDİKLERİME KANAN İNSANLARIN HUKUK ÖNÜNDE YARGILAMASI YAPILDIĞINDA O İNSANLARIN BENİM SÖYLEDİKLERİMLE KANDIĞINI, DEVLET ADAMLARINI BİLE KANDIRDIM. BU ZAVALLILAR HAYDİ HAYDİYE KANACAKLARDI. YARGILAMADA HUKUK ÖNÜNDE SUÇLARININ OLMADIĞI GÖRÜLECEKTİR.BENİM TEMELDEKİ İNSANLARI YANILTMA YÖNTEMİM BİLGİLİ İNSAN YETİŞTİRİYORUM ,DÜNYA ÜLKELERİNDE TÜRKÇE VE İSLÂMI ÖĞRETMEK ADINA OKULLAR AÇIYORUM. AÇTIĞIM BU OKULLAR VE EĞİTİM KURUMLARI SADECE GÖSTERMELİK İŞLERDİ. BENİM HEDEFİM ABD ‘NİN KUKLASI AB ÜLKELERİNE HİZMET ETMEK. ONLARA TÜRKİYE CUMHURİYETİ TOPRAKLARINDA BULUNAN BAKİR MADENLERİ BOR, URANYUM VE BENZERLERİNİ ONLARA PEŞKEŞ ÇEKEBİLMEKTİ.”
Evet bütün bunları itiraf edebilse, adamlık yapsa bu kadar ocaklar sönmeyecek, bu kadar insan zan altında kalmayacaktı.
Ne yazık ki ülkemde asker, polis, yargı, devletin bütün resmi kurumları iş adamları günahsız insanlar bu şerefsiz örgüt yapılanmasına bir şekilde hizmet etmiş, ettirilmiş CUMHURBAŞKANIM bile yanılmışsa yanıltılmışsa bizleri ve vatanımı Allahım korumuş.
15 Temmuz 2016 tarihi kapkara bir leke olarak Türk ve dünya tarihinde yerini alırken bu tarihi ihanet gününün adı bile verildi. DEMOKRASİ ŞEHİTLERE SAYGI GÜNÜ.
Ülkemiz son Zaman’larda zorlu bir sınavı Türk halkımız sayesinde başarıyla atlatmıştır. Alnımız ak ilerlemeye devam ediyoruz.
Gün geçmeye ki yeni birşeyler olmaya bunu da yaz tarih. Babalarımız anlatırlardı zamanında darbeler gördük biz diye. Artık biz de görmüş olduk fakat bizim bir farkımız oldu; halk darbeye karşı tek yürek oldu ve darbeyi önledi. Ülkemiz içerisinde bulunan FETÖCÜLER, PARELELCİLER, ülkemizin evladı olamaz. Bir insan ülkesine böyle bir şeyi yapamaz! Yapan insan ya da insanların canı cehenneme böyle vatan hainlerini ibreti alem için büyük cezalar vermek gerek ki bir daha kimse böyle lanet bir şeye kalkışmasın!!!! Allah belasını versin!
Büyük badireler atlattı ülkemiz. Karşımıza çıkacak her düşmanla canla başla savaşacağız!
Türk askerini Türk polisiyle karşı karşıya getirme Allah'ım. Başka bir Türkiye'miz yok.
Hak, adalet en kısa zamanda yerini bulacak ve aydınlığa kavuşulacaktır. Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir terör saldırısına karşı tek yumruk sınav veriyoruz. Bayrağımızın renkleri her şeyi en iyi biçimde açıklar aslında. Allah Türkiye Cumhuriyeti'nin ve tüm insanlarımızın yardımcısı olsun..
Allah ülkemi, vatandaşlarımızı, emniyet güçlerimizi, yine canımız askerlerimizi, Mehmetçiğimizi korusun. Bu hainlerin darbe girişimi bizi en az 30-40 yıl geriye götürecek, TBMM'sine kadar bombalayacak zihniyetteki bu kitlenin bu hareketini destekliyorsa da vatan hainidir.
Bu vatanı bölmeye yıkmaya ortadan kaldırmaya kimsenin gücü yetmez. Allah'ın izniyle. Bu kadar büyük hainlik hiçbir zaman olmamıştı. Yazık, günah değil mi askerine kendi halkını öldürtmek? Yüzlerce insanı devleti ele geçirebilmek uğruna “öldürün” emrini veren hainlere lanet olsun.