Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grup 11’inci hafta maçında temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, hafta içi mesaisinde yarın Bursa Karacabey Belediyespor’la karşı karşıya gelecek. Mücadele yarın saat 13.00’te M.Fehmi Gerçek Stadyumunda oynanacak.
Yarın ligin en zor deplasmanlarından birinde Karacabey Belediyespor ile karşılaşacak olan Kırşehir Belediyespor 14 puanla 10’uncu sırada yer alıyor. Kırşehir Belediyespor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2020-2021 Futbol sezonuna deplasmanda 1-0 Turgutluspor’a kaybedince yeni sezona puansız başlamıştı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, 2020-2021 Futbol Sezonuna Turgutlu deplasmanıyla başlarken, rakibine 90+4’üncü dakikada yediği golle sahadan 1-0’lık skorla yenik ayırmasının ardından Ligin 2’nci haftasında sahasında konuk ettiği Etimesgut Belediyespor’la 0-0 berabere kalmıştı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, 3’üncü haftada da deplasmanda Kastamonuspor’u ve 4’üncü haftada evinde 1922 Konyaspor’u 1-0’lık skorlarla yenmeyi başardı.
Kastamonuspor ile 1922 Konyaspor maçlarıyla üst üste gelen 1-0’lık skorlarla galibiyetlerin ardından 5’inci haftada da deplasmanda Eyüpspor karşısında 2-1’lik skorla mağlup olan Kırşehir Belediyespor, 6’ncı haftada da sahasında 2-0 geriye düştüğü maçta Tarsus İdmanyurdu ile 2-2 berabere kaldı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz son maçta ise deplasmanda Kırklarelispor’u Ahmet Karadayı’nın tek golüyle 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. Kırklarelispor maçının ardından 3 maçlık galibiyet özlemine son veren yeşil-beyazlı ekibimiz Vanspor’u da aynı skorla yenerek ligdeki 4’üncü galibiyetini alıp puanını 14 yaparak 4’üncü sıraya yükselmişti.
Kırşehir Belediyespor, Ligin 9’uncu haftasında deplasmanda oynaması gereken maçta Pazarsporlu futbolcuların Koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından haftayı maç yapmadan geçirirken geçtiğimiz maçta ise sahasında 1-0’lık skorla Sakaryaspor’a mağlup oldu.
Ligde 10 maça çıkan yeşil-beyazlı ekibimiz bu 10 maçta 4 galibiyet alırken, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 14 puanla 10’uncu sırada yer alıyor. Bu 10 maçta kalesinde 6 gol gören yeşil-beyazlılar 7 golde rakip filelere gönderdi.
Kırşehir Belediyespor’un yarın deplasmanda karşılaşacağı Karacabey Belediyespor, Ligde oynadığı 10 maçta 14 puan toplayarak puan cetvelinde 9’uncu sırada yer alıyor.
Bursa temsilcisi Lige deplasmanda aldığı 1-1’lik Kastamonuspor beraberliği ile başladı. Lige puanla başlamanın vermiş olduğu moralle üst üste 3 galibiyet aldı. Önce 1922 Konyaspor’u 1-0, ardından Eyüpspor’u 2-0 yenen mavi-beyazlı ekip, Tarsus İdmanyurdu’nu da 3-0’la geçerek tüm dikkatleri üzerine çekmişti.
Üst üste gelen galibiyetlerle bir anda rehavete giren Karacabey Belediyespor’a Kırklarelispor 2-0’lık skorla dur diyerek ilk yenilgisini aldı. Kırklareli deplasmanında alınan yenilginin ardından bir darbede 1-0’lık skorla Vanspor’dan geldi.
Mavi-siyahlı ekip daha sonra deplasmanda Pazarspor’la 1-1, Sakaryaspor’a da 3-0’la kaybettikten sonra 4 maçlık aranın ardından 4-0’lık skorla Sivas Belediyespor’u yenerek galibiyet hasretine son verdi. Bursa temsilcisi son oynadığı maçta Bodrumspor’a 2-1’lik skorla kaybederek bu sezonki 3’üncü yenilgisini aldı. 
Ligde 10 maça çıkan Karacabey Belediyespor, bu 10 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 4’te yenilgi aldı. Oynadığı 10 karşılaşmada 13 gol rakip filelere gönderen Bursa temsilcisi kalesinde ise 10 gol gördü.
Kırşehir Belediyespor, ligin 11’inci haftasında yarın deplasmanda Karacabey Belediyespor ile saat 13.00’te karşı karşıya gelirken, grubumuzdaki oynanacak diğer maçların programı şöyle: 
Eyüpspor-Kardemir Karabükspor, Vanspor-Elazığspor, Pazarspor-Pendikspor, 1922 Konyaspor-Turgutluspor, Kırklarelispor-Bayburt Özel İdarespor, Tarsus İdmanyurdu-Serik Belediyespor, Kastamonuspor-Etimesgut Belediyespor, Sakaryaspor-Mamakspor, Bodrumspor-Sivas Belediyespor. (HABER: SALİH GÜNER)