Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un ilk yarıda oynayacağı maçların programı belli oldu.

Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’un bu sezon mücadele edeceği 20 takımlı Kırmızı Grup’ta şu takımlar yer alıyor

Kırşehir Belediyespor, Zonguldak Kömürspor, 1461 Trabzon FK, Adıyaman Futbol Kulübü, Ankara Demirspor, Balıkesirspor, Bucaspor 1928, Diyarbekirspor, Etimesgut Belediyespor, Fethiyespor, Kastamonuspor, İskenderunspor AŞ, Karacabey Belediyespor, Kocaelispor, Pazarspor, Sarıyer, Serik Belediyespor, Vanspor FK, Uşakspor AŞ, Kırklarelispor.

15 Temmuz'da Kırşehir'de toplanıp; 16 Temmuz'da Güneykent'te top başı yapacak olan Kırşehir Belediyespor, 15 gün kendi tesislerinde çalıştıktan sonra 1-10 Ağustos'ta Kızılcahamam Patalya Otel'de kamp yapacak.

Kırşehir'e döndükten sonra sezonu açarak 28 Ağustos’ta ilk maçını Ankara Demirspor’la deplasmanda yapacak olan Kırşehir Belediyespor, lige iyi bir başlangıç yapmak için yoğun çaba harcayacak. 

Kırşehir Belediyespor Kulübü As Başkanı Murat Tekdoğan, iç ve dış transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüklerini belirterek, “Bu sezon lige çok iyi bir başlangıç yapmak için iç ve dış transfer çalışmalarımızı ince eleyip sık dokuyoruz. Tabi kulübümüzün maddi durumunu da göz önünde tutarak büyük rakamlarla futbolcu almayı düşünmüyoruz. İnşallah Kırşehir’e layık güçlü bir kadro oluşturacağız. Hedefimiz lige çok iyi bir başlangıç yapmak” dedi.

Bu arada 20 Temmuz’da olağanüstü genel kurulunu yapacak olan Kırşehir Belediyespor’un isim değişikliği yaparak lige girmesi hedeflerken, 2022-2023 Futbol Sezonu’nda sponsor olarak Gülbahçe Peyzaj – Kırşehir Gıda Temizlik Ltd. Şti. ile sözleşme imzaladı.

28 Ağustos’ta başlayacak olan TFF 2’nci Lig’de Kırşehir Belediyespor Ağustos ayında sadece Ankara Demirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı temsilcimiz 19 haftalık zorlu periyotta en fazla maçını Ekim ayında yapacak. Kırşehir temsilcisi Ekim ayında 6 karşılaşma birden oynayacak.

Eylül ayının ilk maçında evinde Kocaelispor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlı ekibimiz Eylül ayında Kırklarelispor (İ), Serik Belediyespor (D), Sarıyer (İ) ve Bucaspor ile (D) karşılaşacak. Eylül ayında yeşil-beyazlı ekibimiz 5 maç oynayacak.

Ekim ayı Kırşehir Belediyespor’un ilk yarıda en fazla maça çıkacağı ay olarak kayıtlara geçecek.

Yeşil-beyazlı ekibimiz Ekim ayında Uşakspor (İ), Balıkesirspor (D), Pazarspor (İ), Fethiyespor (D), Hekimoğlu Trabzon (İ) ve Adıyamanspor (D) karşılaşacak. Kırşehir Belediyespor Ekim ayında 6 karşılaşma oynayacak.

Kasım ayında ise Kırşehir Belediyespor 4 karşılaşmaya çıkacak. Kırşehir ekibi Zonguldakspor (İ), Vanspor (D), İskenderunspor (İ) ve Diyarbekirspor (İ) karşılaşacak.

İlk yarının son ayında yani Aralık’ta ise Kırşehir Belediyespor Karacabey (İ), Etimesgut Belediyespor (D) ve Kastamonuspor (İ) ile karşılaşırken Aralık ayında 3 karşılaşma oynayacak.

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR’UN İLK YARI FİKSTÜRÜ

1.HAFTA: Ankara Demirspor-Kırşehir Belediyespor

2.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Kocaelispor

3.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Kırklarelispor

4.HAFTA: Serik Belediyespor-Kırşehir Belediyespor

5.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Sarıyer

6.HAFTA: Bucaspor 1928-Kırşehir Belediyespor

7.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Uşakspor A.Ş.

8.HAFTA: Balıkesirspor-Kırşehir Belediyespor

9.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Pazarspor

10.HAFTA: Fethiyespor-Kırşehir Belediyespor

11.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-1461 Trabzon FK

12.HAFTA: Adıyaman FK-Kırşehir Belediyespor

13.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Zonguldakspor

14.HAFTA: Van Spor FK-Kırşehir Belediyespor

15.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-İskenderunspor A.Ş

16.HAFTA: Diyarbekir Spor A.Ş-Kırşehir Belediyespor

17.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Karacabey Belediye Spor A.Ş

18.HAFTA: Etimesgut Belediyespor-Kırşehir Belediyespor

19.HAFTA: Kırşehir Belediyespor-Kastamonuspor

(HABER: CUMHUR ASLAN)