Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’da ilk yarıda en fazla kart gören oyuncumuz Nuri Melih Mursal oldu. Mursal ilk yarıda oynadığı 19 maçta sarı kart gördü.
Ligin ilk yarısını 33 puanla tamamlayan Kırşehir Belediyespor’da bu 19 maçlık periyotta oynanan karşılaşmalar sonunda yeşil-beyazlı ekibin başarılı futbolcusu Nuri Melih Mursal 7 kez sarı kart görerek bu sezon ilk yarıda en fazla kart gören futbolcu olarak ön plana çıktı.
Nuri’yi 5 kez kart görerek Bilal Gülden takip ediyor. Başarılı Stoper Volkan Altınsoy ile orta sahanın değişmez oyuncusu Ahmet Karayı karşılaşmanın hakemlerinden 4’er kez kart görerek cezalandırılırken, Bu sezon ki ilk kırmızı kartı ise 3 sarı kartı da bulunan Oğuzhan Yazıcı gördü. Abdulkadir Akyıldız 2 kez sarı kart görürken, 19 haftalık zorlu maratonda Gökay İravul, Batuhan Suer, Ali Kuçik, kaleci Ahmet Sabri Fener, Serhat Mermer ve Erbay Eker 3’er kez sarı kart gördü. Furkan Polat, Üstün Bilgi, İsmail Düzgün ve Sabit Hakan Yavuz ise 1 kez kart gördü.
Kırşehir Belediyespor’da ilk yarıda kart gören futbolcularımız ime kart sayıları ve renkle şöyle:
Nuri Melih Mursal (7 kez sarı), Volkan Altınsoy (4 kez sarı), Bilal Günden (5 kez sarı), Furkan Polat (1 kez sarı), Gökay İravul (3 kez sarı), Batuhan Suer (3 kez sarı), Ahmet Karadayı (4 kez sarı), Üstün Bilgi (1 kez sarı), Ali Kuçik (3 kez sarı), Abdulkadir Akyıldız (2 sarı), Ahmet Sabri Fener (3 kez sarı), Serhat Mermer (3 kez sarı), Oğuzhan Yazıcı (3 sarı, 1 kırmızı kart), Erbay Eker (3 sarı kart), İsmail Düzgün (1 sarı), Sabit Hakan Yılmaz (1 sarı kart).
Bu görülen kartların ardından, 19 maçta Nuri Melih Mursal, Bilal Gülden, Volkan Altınsoy, Ahmet Karadayı ve Oğuzhan Yazıcı cezalı duruma düşmüş ve yeşil-beyazlı formayı giyememişlerdi. (HABER: SALİH GÜNER)