HAFTAYI kendi sahasında küme düşme hattında bulunan Bayburt İl Özel İdarespor'u yenemeyerek iki altın puan kaybeden Kırşehir Belediyespor, puan için gittiği Antalya deplasmanında Serik Belediyespor'a da 2-1 yenilerek zirve yarışında önemli bir yara aldı.
    Bu önemli maç öncesi istifa eden Teknik Direktör Gürses Kılıç'ın yerine yeşil-beyazlı ekibimizi maça Antrenör Ali Uçar çıkardı. Ev sahibi Serik Belediyespor 12. Dakikada Murat Gürbüzerol'un attığı golle 1-0 öne geçti. Kırşehir Belediyespor bu gole 27. dakikada kaptan Volkan Altınsoy ile yanıt verdi ve durum 1-1. oldu.
Ev sahibi Serik Belediyespor 4 dakika sonra, yani 31. Dakikada Sinan Kalaycı ile yeniden 2-1 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. 
    İkinci yarıda Kırşehir Belediyespor'un sonucu değiştirme çabaları sonu değiştirmeyince karşılaşma Serik Belediyespor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Yeşil-beyazlı ekibimiz 30 puanda kalırken, Serikspor puanını 28'e çıkardı. 
    Serik Belediyespor-Kırşehir beylediyespor maçının geniş haberini gelecek sayımızda yayınlayacağımızı belirtirken, grubumuzda bugün oynanan maçlarda alınan toplu sonuçlar şöyle:
Karabükspor-Bodrumspor: 1-6
Etimesgut Bld-Sakaryaspor: 0-1
Tarsus İY-Sivas Bld: 0-0    
Serik Bld-Kırşehir Bld: 2-1
1922 Konyaspor-Vanspor FK: 1-2
Turgutluspor-    Karacabey Bld. 2-0
Kastamonuspor-Pazarspor: 0-1
Eyüpspor Kırklarelispor: 4-0    
Bayburt ÖİS-Mamak FK: 1-2    
Elazığspor-Pendikspor: 0-1
    (HABER: SALİH GÜNER)