TFF 2’nci Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve ilk yarıyı 22 puanla 11. sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor, Antalya kampının ardından çalışmalarına Kırşehir’deki tesislerinde başladı.

Kırşehir Belediyespor, ligin 20’nci haftasında kendi sahasında Pazarspor ile karşı karşıya gelecek. Ahi Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekibimiz zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına Güneykent tesislerinde Teknik Direktör hakan karaca yönetiminde devam ederken, yeşil-beyazlı ekibimizde tek hedef ligin ikinci yarısına da galibiyetle girmek.

16 Ocak Pazar günü Ahi Stadı’nda oynanacak maça çok iyi hazırlanan Kırşehir Belediyespor’da Güneykent Tesisleri’nde yapılan çalışmaya tüm futbolcular katılırken, Teknik Direktör Hakan Karaca yönetiminde yapılan çalışma ısınma hareketleri 5’e 2 çalışması ve tempolu koşular ile başladı.

Öte yandan Kırşehir Belediyespor’da yöneticiler ara transferde takımın eksik mevkiilerine gerekli takviyeleri yapmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Kırşehir Belediyespor’dan üç futbolcu ile yolların ayrılırken, Basın Sözcüsü Battal Çelik, “Biliyoruz ilk yarıdakei hedefledimiz puanları alamadık. Takım olarak ilk yarıyı hedefimizin altında bir yerde tamamladık. Ama biz sezon başında hedefimizin play-off olduğunu söylemiştik ve bu hedefimize ulaşmak için bütün gücümüzü ortaya koyuyoruz. Her ne kadar bugün biraz hedeften uzak gibi görünsek de asla bu hedefimizden vazgeçmiş değiliz. Hedefimiz ara transferde eksik mevkilerimize teknik heyetimiz talebi ve kulübümüzün maddi gücünü dikkate alarak 3-4 futbolcu alarak ikinci yarıya girmektir. Fakat kadromuzda görmek istediğimiz futbolculara istenen rakamların çok yüksek olması bizlere epey zorluyor. Eğer biz yüksek rakamdan transfer yapar ve bu da tutmazsa kulüp olarak sıkıntı yaşarız. Bu nedenle biz transferi transfer yaptık diye yapmayı istemiyoruz. Biz transfer çalışmalarımız bu nedenle ince eleyip sık dokuyoruz. En önemlisi takımımızdaki birlik ve beraberliği bozmayacak, takıma fayda sağlayacak futbolcuları renklerimize katmak istiyoruz. Bunun için de yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir çalışma içindeyiz. İnşallah ligin ikinci yarısında daha başarılı ve play-off hedefine ulaşan bir Kırşehir Belediyespor’u hep birlikte izleyeceğiz.” diye konuştu.

Bu arada ilk yarıyı 22 puanla 11. Sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor, Antalya kampını bugün tamamlayarak Kırşehir’e dönecek ve çalışmalarını Güneykent tesislerinde devam edecek. (HABER: SALİH GÜNER)