Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Kırmızı Grupta mücadeleye Çarşamba günü oynanan 10 karşılaşmayla devam edildi. 32’nci haftası oynanan ligde temsilcimiz Kırşehir Belediyespor haftayı yine 3 puanla kapatırken, lider Eyüpspor ise kazanarak şampiyonluk şarkısını söylemeye başladı. Play-Off hattı içinde yer alan ekiplerden Vanspor haftayı puansız, Sakaryaspor, Kırklarelispor ve Bodrumspor ise haftayı galibiyetle kapattı.
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta 32’nci hafta oynanan 10 karşılaşmayla sona erdi. Çarşamba günü oynanan maçların ardından fileler 23 kez ağlarla buluştu. Bu 10 karşılaşmayı 2 ev sahibi, 6 deplasman takımı kazanırken, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Kırşehir Belediyespor adım adım Play-Off’a doğru ilerliyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz geçtiğimiz hafta deplasmanda Bodrumspor’u 1-0 yenerek rakibini bir nebze olsun Play-Off dışına iterken, Çarşamba günü ise yine deplasmanda karşılaştığı Sivas Belediyespor engelini 1-0’la geçmeyi başardı. Üst Üste 3’üncü toplamda da 17’nci galibiyetini alarak puanını 59 yapıp 3’üncü sıraya yükseldi. Ligdeki 11’inci yenilgisini temsilcimiz Kırşehir Belediyespor’dan alan Sivas Belediyespor ise 32’nci haftada 37 puanda kalıp haftayı 14’üncü sırada yer aldı.
Haftalardır sürdürdüğü liderliğini bu hafta Pazar günü oynayacağı Kastamonuspor maçı sonunda alacağı kupayla taçlandıracak olan Eyüpspor, 32’nci haftada deplasmanda son karşılaşmasını yenilerek Play-Off umudunu azaltan Başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor’a konuk oldu. İstanbul ekibi maçı 1-0’lık skorla kazanarak 24’üncü galibiyetini elde ederek puanını 78 yapıp liderliğini sürdürdü. Eyüpspor, Pazar günü sahasında karşılaşacağı Kastamonuspor maçını yenmesi durumunda Ligin bitimine 6 hafta kala adını  TFF 1’inci Ligi’ne yazdıracak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda 1922 Konyaspor bu haftada sahasında Eyüpspor’a yenilen Etimesgut Belediyespor üst üste aldığı kötü sonuçların ardından 53 puanda kalıp 32’nci haftayı 7’nci sırada tamamladı.
Kırşehir Belediyespor gibi son haftaların formda takımı Sakaryaspor deplasmanında Elazısğor’un konuğu oldu. Yeşil-siyahlı ekip maçın başından sonuna kadar üstün oyununu 6-1’lik skorla taçlandırarak haftayı 3 puanla kapattı. Bu sonucun ardından Sakaryspor puanını 60’a çıkararak haftayı 2’nci sırada tamamladı. Ligde zor günler geçiren ve kümede kalma mücadelesi veren Elazığspor ise bu kötü sonucun ardından 26 puanda kalıp haftayı 17’nci sırada yer aldı.
Vanspor, Play-Off yarışında ağır bir yara aldı. Kırmızı-siyahlı ekip deplasmanda karşılaştığı Serik Belediyespor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu ve 32’nci haftayı 57 puanla 4’üncü sırada tamamladı. Akdeniz temsilcisi Serik Belediyespor ise bu galibiyetin ardından puanını 48 yapıp haftayı 10’uncu sırada tamamladı.
Geçtiğimiz hafta sahasında Serik Belediyespor’la golsüz berabere kalarak Play-Off yolunda çok önemli 2 puan kaybeden Kırklarelispor, Çarşamba günü deplasmanda ligden düşen Kardemir Karabükspor’un konuğu oldu. Kırklarelispor maçı 3-1’lik skorla kazanarak puanını 57 yapıp haftayı 5’inci sırada tamamladı. Kardemir Karabükspor ise ligdeki 29’uncu yenilgisini alarak 2 puanla haftayı son sırada kaldı.
Geçtiğimiz hafta sahasında Kırşehir Belediyespor’a tek golle yenilerek Play-Off yolunda çok önemli bir 3 puan daha kaybeden Bodrumspor’un imdadına Başkent temsilcisi Mamak FK yetişti. Deplasmanda Mamak ile karşılaşan Bodrumspor rakibini 3-0’lık skorla mağlup ederek puanını 55 yapıp haftayı 6’ncı sırada tamamladı. Düşme hattında yer alan Mamak FK ise bu sonucun ardından 24 puanda kalıp 32’nci haftayı da 19’uncu sırada yer aldı.
Ligde artık kalan haftalarda Play-Off şansını mucizelere bırakan Turgutluspor, Çarşamba günü kendi sahasında Tarsus İdmanyurdu ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 2-0’lık skorla kaybeden Turgutluspor, üst üste 2’nci toplamda 12’nci yenilgisini alarak 49 puanda kalıp haftayı 8’inci sırada tamamladı. Mersin temsilcisi Tarsus İdmanyurdu ise bu galibiyetin ardından puanını 48’e çıkararak 32’nci haftayı 9’uncu sırada tamamladı.
Ligin orta sıralarında mücadele eden Karacabey Belediyespor, deplasmanda Pendikspor ile karşı karşıya geldi. İki ekipte ligde hiçbir iddiası kalmazken bu sonuca da yansıdı ve mücadele başladığı gibi golsüz eşitlikle sona erdi. Karacabey Belediyespr puanını 4 yapıp haftayı 11’inci, Pendikspor ise 41 yapıp haftayı 12’nci sırada kaldı.
Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Bayburt Özel İdarespor kendi sahasında Pazarspor’u konuk etti. Sarı-siyahlı ekip maçı 2-0’lık skorla kazanarak puanını 37 yapıp haftayı 15’inci sırada tamamladı. Ligde son haftalarda oldukça kötü skorlar alan Pazarspor ise üst üste 3’üncü toplamda 16’ncı mağlubiyetini Bayburt karşısında alacak 38 puanda kalıp haftayı 13’üncü sırada yer aldı. 
32’nci haftanın son karşılaşmasında ise düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Kastamonuspor ile 1922 Konyaspot karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Kastamonuspor 32’nci haftayı 32 puanla 17’nci, 1922 Konyaspor ise 35 puanla haftayı 16’ncı sırada tamamladı.
TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta 33’üncü hafta Pazar günü oynanacak olan 10 karşılaşmayla devam edilecek. Temsilcimiz Kırşehir Belediyespor, Ligin 33’üncü haftasında Pazar günü kendi sahasında Mamak FK ile karşı karşıya gelecek. (HABER: SALİH GÜNER)