Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu:

“Hedefimiz her zaman zirvede kalabilmek”

TFF 2. Lig, Beyaz Grup ekiplerinden Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Hocaoğlu, Rize deplasmanında Pazarspor'u güzel bir futbolla yenerek lige 3 puanla başlamanın kendileri açısından sevindirici olduğunu söyledi.
Ligin ilk haftasına galibiyetle başlamanın çok güzel bir duygu olduğunu dile getiren yeşil-beyazlı teknik adam, “Lige 3 puanla başlamak güzel. Eksiklerimiz var. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağız” dedi.
İlk maçların zor olduğunu belirten Hakkı Hocaoğlu, “Hazırlık döneminden sonra bizden beklenti vardı. Biz de buraya 3 puan için gelmiştik. İlk maçlar çok zor oluyor. Ama arkadaşlarımız burada iyi mücadele verdi. Akıllı oynadıklarını düşünüyorum. Tabi ki de zor oldu. Ama güzel bir galibiyet aldık. Arkadaşlar burada ruhunu, her şeyini ortaya koydu. Takım ruhunun çok önemli olduğunu, takımdaşlığın çok önemli olduğunu, birbirleri için savaşmanın çok önemli olduğunu ifade ettik. Bunun için bir takım olmamız gerekiyor. Başta Mustafa Bulut başkanımız, yönetim, sonra basın mensupları ve taraftarlarımız, birlik olmamız gerekiyor. Bu uzun bir maraton. Bizim büyük isteğimiz her zaman zirvede kalabilmek” dedi.
Takım olarak bu yıl yeni bir yapılanmaya gittiklerini ifade eden Hakkı Hocaoğlu, “Geçen yıldan kalan çok az arkadaşımız var. Yeni bir takım oluşturduk. Eksikliklerimiz var. Futbolcular birlikte maç oynayarak saha içerisinde kendilerini tamamlayacaklar. İlerleyen haftalarda bu eksikliklerimizi gidermeye çalışacağız. Amacımız ilk haftalarda iyi oyundan çok puan kaybı yaşamadan yolumuza devam etmek” diye konuştu.
Teknik direktör Hocaoğlu, hafta sonunda Ahi Stadı’nda zorlu bir maça çıkacaklarını da belirterek, çok iyi hazırlanacaklarını sözlerine ekledi. (HABER: SALİH GÜNER)