Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca, Amedspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçtan galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını açıkladı. 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Karaca, play-off yolunda en önemli rakiplerinden biri olan Amedspor karşısında 1 puanın her zaman değerli olduğunu, ancak oynanan oyunun sonucunun 3 puan olması gerektiğini söyledi.

Amedspor maçını değerlendiren Hakan Karaca, gazetemize yaptığı açıklamada şunları ifada etti:

“Malum geçtiğimiz hafta 3-1’lik Pazarspor galibiyeti bizlere büyük bir moral olmuştu. Diyarbakır deplasmanında da bu moralle gelmiştik. Tabi ki böylesine takımlara karşı alınan her puan altın değerinde fakat aldığımız bu beraberliğe sevinmiyoruz. Çünkü kafamızı galibiyete şartlamıştık. Ama çocukların mücadelesinden, özverisinden, fedakarlıklarından son derece memnunuz. Bu demek ki Diyarbakır deplasmanda aldığı bir puana sevinen değil üzülen bir takım oldu, üzülen bir hocaları var. Muhtemelen yönetim kurulumuzda aynı şekilde düşünüyordur. Maça gelince de bizim için iyi bir maç oldu diyebiliriz. Maça iki taraf da tempolu başladı. Amedspor her ne kadar topa daha fazla hakim olsa da bizim de yakaladığımız pozisyonlar oldu. Onları istediğimiz gibi değerlendiremedik. İkinci yarı biz daha etkili olduk. Kaptığımız topları iyi kullanmaya çalıştık ve maçın sonlarında önemli iki pozisyon yakaladık. Onlardan birini değerlendirebilseydik maçı kazanabilirdik. Oynadığımız futbol için oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyuncularım istediğimi futbolu sahaya iyi yansıtmaya çalıştılar. Biz daha iyi bir Kırşehir Belediyespor izletmek istiyoruz. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi seviyelere geleceğiz. Bundan sonraki maçlarımıza odaklanacağız. Hedefimiz bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Zonguldaspor maçı var. Zor bir maç olacağını düşünüyoruz. İnşallah en iyi sonuçla döneriz.” (HABER: SALİH GÜNER)