Teknik Direktör Selahaddin Dinçel:
“Biz sezon sonunda lider olmak istiyoruz”

90+5. Dakikada penaltı golüyle haftayı üç puanla kaparak liderliğini sürdüren Kırşehir Belediyespor’da büyük sevinç yaşandı.
Zorlu geçen maçı uzatma dakikalarda gelen golle kazanan yeşil-beyazlı ekibimiz Teknik direktörü Selahaddin Dinçel, “Bir maçı kazanıp lider olmakla bitmiyor. Biz ne olursa olsun ligin sonunda lider olarak bitirmek istiyoruz” dedi.
Orduspor maçının çok çekişmeli ve zor geçeceğini bilerek hazırlanıp sahaya çıktıklarını belirten Dinçel, “Maç öncesi çok stratejik bir maç olacağını biliyorduk. Bunun için de gerekli çalışmalarımızı yapmıştık. Ayrıca biz Ahi Stadyumunda Kırşehir'de 12. adamın gücü ile her takımı yenebileceğimize de inanıyorduk. Devre arasında 5 yeni transferi yaptık. Bugün hepsi de süre aldı uyum sorununu da en kısa sürede aşacaklarını düşünüyorum. Bugün bir galibiyet alıp lider olmakla iş bitmiyor. Biz ne olursa olsun sezonun sonunda en yukarıda olmak istiyoruz” dedi.
İlk yarıda yüzde yüzlük bir penaltı pozisyonuna hakemin devam kararı verdiğini ifade eden Dinçel, “Eğer maçın hakeme net penaltımızı verseydi bu maçın sonucu daha farklı olabilirdi. Rakip te moral buldu ve iki net pozisyonu direkten döndü, bu da bizim için bir şanstı. Futbolcularım kazanmak adına sahada elinden gelen her şeyi yaptı. Son saniyede de olsa hakem bu kez doğru bir karar verdi ve penaltı ile de olsa kazandık. Bu galibiyet bizim için 6 puanlık bir galibiyet oldu. İnşallah daha çok çalışarak, daha güzel sonuçlar alarak yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. Maçın sonuna kadar bizlere olan güvenini ortaya koyarak desteklerini esirgemeyen 12. Adamı olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onların desteği ile daha güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum” diye konuştu.(HABER: SALİH GÜNER)