Pazar günü Ahi Stadı’nda onanacak Kırşehir Belediyespor-Amedspor maçı öncesi sosyal medyada yapılan provokasyonlara karşı Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bulut’un yapmış olduğu duyarlı açıklamalara Amedspor Kulübü As Başkanı Cahit Akın’dan teşekkür geldi.
Kırşehir Belediyespor gibi lige Uşakspor’u yenerek üç puanla başlayan Amedspor As Başkanı Cahit Akın, “Kırşehir Belediyespor maçı bizim için tabi ki zor bir deplasman olacak. Ama biz teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz.  Bizim amacımız belli, puan almak için gideceğiz. Her şeyden önce karşılaşmanın dostluk havası içinde geçmesini diliyoruz” dedi.
“KIRŞEHİR’DE, AMEDSPOR’DA BU ÜLKENİN TAKIMLARIDIR”
Maç öncesi sosyal medyada yapılan provokasyonlara karşı Kırşehir Belediyespor Başkanı Mustafa Bulut’u yaptığı olduğu duyarlı açıklamalardan ötürü kutlayan Başkan Akın, “Spor barış, kardeşlik ve dostluktur. Kardeşlerimizle yapacağımız maçın dostluk içinde geçmesini umuyoruz. Bizi ve kulübümüzü farklı yerlere çekenlere asla müsaade etmeyeceğiz. Bu anlamda Kırşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Bulut’un yapmış olduğu duyarlı açıklamalardan dolayı kendisini alkışlıyoruz ve yaptığı açıklamayı kıymetli buluyoruz. Biz de aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Kimse bizi provokasyonlara alet edemeyecek. Kulüp olarak tek bir düşüncemiz var, bu güzel kente hak ettiği bir şampiyonluğu armağan etmek. Şunu herkes iyi bilmeli. Kırşehir Belediyespor hangi mevzuata göre kurulmuşsa Amedspor’da mevzuata göre kurulmuştur. Kırşehir’de, Amedspor’da bu ülkenin takımlarıdır” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)