Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık:

“Türk Ulusu gösterdiği özgürlük mücadelesi ile tüm uluslara örnek olmuştur…”

Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

30 Ağustos Zaferi’nin emperyalist güçlerin yurdumuz topraklarını işgal heveslerinin sona erdirildiği ve bağımsızlık temellerinin atıldığı tarih olduğunu belirten Başkan Baltalık, “Bu zafer, tam bağımsız anlayış ile birlikte laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin de yolunu açmış, Türk Ulusu gösterdiği özgürlük mücadelesi ile tüm uluslara örnek olmuştur” dedi.

Başkan Baltalık yayınladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında şunları ifade etti:

“Cumhuriyet’imizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları 26 Ağustos 1922 tarihinde başlayan Büyük Taarruz’da vermiş oldukları çok büyük mücadele sonucunda, ülke topraklarımızı geri almış ve Türk Tarihinde yeni bir dönemi başlatmışlardır.

“30 Ağustos, emperyalist güçlerin yurdumuz topraklarını işgal heveslerinin sona erdirildiği ve bağımsızlık temellerinin atıldığı tarihtir. Bu zafer, tam bağımsız anlayış ile birlikte laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin de yolunu açmış, Türk Ulusu gösterdiği özgürlük mücadelesi ile tüm uluslara örnek olmuştur.

“Vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı için verilen eşsiz mücadele sonucunda kazanılan bu zaferle tüm dünyaya Türk Milletinin özgürlük ve bağımsızlık duygularının ne kadar güçlü olduğu gösterilmiştir.

“Bu vesile ile aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, üzerinde yaşadığımız toprakları bize vatan yapan, bayrağımız altında özgürce yaşamamıza olanak sağlayan ve bu destanı yazan Büyük Önder, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri, Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını minnet, saygı, rahmet ve özlemle anıyorum." (HABER: BEYHAN BALLI)