Şehrimizde faaliyet gösteren Şenses Müzik Market tarafından geçtiğimiz hafta düzenlenen Müzik Dinletisi yoğun ilgi gördü.

23 Eylül Cuma saat 19:00’da Almira Toy Park’ta yemekli olarak düzenlenen gecede organizasyonun düzenli ve planlı olması konukları memnun etti.

Salonu tamamen dolduran müzik severler piyano, çello, keman ve gitar dinletisi ile kulaklarındaki pası silmiş oldular. Öğrenci ve müzik öğretmenlerinin sahne aldığı gecede Kırşehir’in öncü firmaları sponsorluğunda katılımcılara çekiliş ile yaklaşık 50 adet hediye dağıtıldı.

Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli’nin de katıldığı gecede tüm öğrenci ve öğretmenlere plaket sunumu yapıldı. Plaket dağıtımından sonra konuşma yapan Mustafa Kendirli “Böyle bir geceyi düzenleyen ve bizleri davet eden başta Şenses Müzik’in sahibi Aydın kardeşime ve tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederim. Kırşehir’in neden Unesco Müzik Şehri olduğunun en büyük örneğini bu akşam bizlere yaşattılar. Çocuklarımızın çok büyük hünerleri olduğunu hepimiz izledik. Büyük Usta Neşet Ertaş’ın ölüm yıldönümünde böyle bir etkinliğin olması ayrıca çok değerli” dedi ve bu tür organizasyonların çoğalarak artması dileğinde bulundu.

Konuşmanın ardından söz alan Şenses Müzik Market sahibi Aydın Akagündüz ise “1973 yılından bu yana başta Kırşehir olmak üzere yaklaşık 50 yıldır müzik sektöründe ülkemize en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konserin oluşmasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve bizi bu gece yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür ederim’’ dedi.

Programın sonunda Boomerang Grubu’nun sahne alması ve palyaçonun çocuklarla oyunları ile eğlenceye dönüşen konser saat 23:00’te son buldu. (HABER: CEMRE BAYRAM)