Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi seralarında taş temizliği yapıldı. Kırşehir Ziraat Odası Başkanlığı’na ait taş toplama makinesi kullanılarak fakültenin seralarında kapsamlı bir taş temizliği yapıldı.
Gerçekleştirilen bu çalışma, hem tarım eğitiminin uygulamalı olarak gelişmesine katkı sağladı hem de toprak verimliliğini artırarak daha kaliteli yetiştirme ortamı oluşturdu. Eğitim sürecinde öğrencilerin modern tarım tekniklerini öğrenmeleri açısından önemli bir adım olan bu faaliyet, aynı zamanda sürdürülebilir tarım anlayışını da güçlendiriyor.
Ziraat Odası'ndan Açıklama: “Birlikte Daha Verimli Yarınlara”
Kırşehir Ziraat Odası Başkanlığı, “Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Seralarında Verimli Bir Adım! Ziraat Fakültemizin seralarında taş toplama makinamız ile taş temizliği başarıyla gerçekleştirilmiştir. Bu çalışma, hem eğitim alanında uygulamalı tarım faaliyetlerinin gelişmesine hem de toprak verimliliğinin artmasına katkı sağlayacaktır. Fakültemize ve tüm tarım camiamıza hayırlı olsun. Birlikte daha verimli yarınlara!” ifadelerini kullandı.
Tarımın geleceği için önemli adımlardan biri olan bu tür iş birlikleri, hem akademik çevrelerde hem de yerel üreticiler arasında büyük takdir topluyor