Vali İbrahim Akın, yarın kutlanacak 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kamu ve özel sektörde fedakârca görev yapan tüm işçi kardeşlerinin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü kutlayan Vali Akın, mesajında şunları ifade etti:

“Emeği ve alın teriyle ülkemizin gelişip kalkınmasına katkı sağlayan işçi kardeşlerimin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü kutluyorum.

“Çalışmak, üretmek ve kazancını helal yollardan temin etmek her toplumda kutsal bir iş olarak görülmektedir. Nitekim, toplumun her alanında beden gücünü beyin gücü ile birleştirerek üstlendiği görevi fedakârca yerine getirmeye çalışan emekçi kardeşlerimiz, ülkemizin kalkınmasında büyük rol oynamışlardır.

“Çalışma hayatımızın belkemiği olan işçilerimiz, hem kendi aralarında birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmaya hem de toplumun diğer kesimleriyle uyum içerisinde çalışmaya gayret göstererek ülkemizde barış, huzur ve refah ortamının tesis edilmesine katkıda bulunmaktadırlar.

“Tüm dünyanın koronavirüs salgını ile mücadele ettiği bir dönemde ülkemizde üretimin aksamaması için özveriyle çalışmaya devam eden işçilerimiz bu zor günlerin kısa süre içerisinde atlatılmasında da büyük pay sahibi olmuşlardır. Bu sebeple toplum olarak, ekonomik kalkınmamızdaki en büyük enerji kaynağımız olan işçilerimizin emeğinin kutsallığına inanıyoruz. Bu duygularla, kamu ve özel sektörde fedakârca görev yapan tüm işçi kardeşlerimizin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir hayat dileğimle saygılar sunuyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)