Vali İbrahim Akın, Mucur ilçesinde faaliyet gösteren Badem Pınarı Su Tesisleri ve Bademler Mermer Fabrikasını ziyaret etti.
Bademler Su ve Mermer Fabrikasını ziyaretinde işadamı Ali Rıza Badem’den işletmede yürütülen işlemler hakkında bilgiler alan Vali İbrahim Akın’a Mucur Kaymakamı Kaya Çelik de eşlik etti.
Ziyaret sırasında konuşan Vali İbrahim Akın, Mucur’da bulunan Bademler Su ve Mermer Fabrikası gibi büyük işletmelerin ilçeye büyük ölçüde istihdam sağladığını ve ekonomiye önemli ölçüde katkıda bulunduğunu söyledi.
Mucur’da istihdam ve ekonomiye katkı sağlayan böylesine önemli yatırımların yer almasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Vali İbrahim Akın, “Devletimiz işadamlarımıza gereken her türlü desteği verirken bizler de ilçelere yaptığımız ziyaretlerde iş adamlarıyla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunuyoruz. Bademler su ve mermer işletmesinin ilçeye kazandırılmasında emeği geçen işletme sahiplerine ülkemiz ve ilimiz ekonomisine yaptığı katkılardan ve sağladıkları istihdamdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.
Sayın Valimizin ziyareti, hem su hem de mermer fabrikası ile ilgili yetkililerden bilgiler alarak işletmede yaptığı inceleme ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)