Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası iş Planı 2.4.5 İSG (İş Sağlığı ve Güvenliği) Risklerinin Yönetimi Konusunda Çalışmalar Yapmak maddesi kapsamına istinaden; Kırşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Müdürlüğü tarafından oda personeline yangın söndürme tatbikatı uygulaması yaptırıldı.
Kırşehir İtfaiye Müdürlüğünce verilen tatbikata TSO Genel Sekreteri Pınar Demir, Ticaret Sicil Müdür Yardımcısı Cem Şahin ve İç Hizmet Sorumlusu Meral Yanık yangından korunma yolları, olası bir yangın anında alınacak tedbirler, yangın söndürme cihazının kullanımı ve olası bir yangın anında alınacak tedbirler, yangın söndürme cihazının kullanımı hakkında Kırşehir Belediyesi İtfaiye Müdürü Neşet Aydın, Ekip Amiri Özal Işık ve İtfaiye Eri Yusuf Çevik tarafından sözlü olarak anlatılmış ve daha sonrasında uygun bir alanda hazırlanan ateş eşliğinde uygulama eğitimi gerçekleştirildi.
Olası bir yangına hangi açıdan müdahale edileceği, yangın türüne göre( elektrik, mutfak, gaz, vs.) ne ile ve nasıl müdahale edilmesi gerektiği, yangın sonrası soğutma işlemleri hakkında bilgilendirme yapıldı. (HABER MERKEZİ)