İl Emniyet Müdürü Murat Türesin ve Kırşehir Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü (POMEM) Ortaç Şekeroğlu, bu yıl 4-10 Nisan 2022 tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası nedeniyle Vali İbrahim Akın’ı ziyaret ettiler.

Vali İbrahim Akın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, en köklü kuruluşlarımızdan birisi olan Türk Polis Teşkilatı’nın devletimizin bekası, milletimizin huzuru, toplumun birlik ve beraberliğinin korunması için 177 yıldır fedakârca hizmet verdiğini söyledi.

Ülkemizde emniyet ve asayişi sağlayarak halkımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışan Emniyet Teşkilatımızın milletimiz tarafından daima takdirle karşılandığını belirten Vali İbrahim Akın, “Kendini sürekli yenileyerek ve geliştirerek hizmet kalitesini artıran, tecrübeli kadrosuyla suç ve suçlularla etkin mücadele eden polis teşkilatımız, toplumsal huzurun sağlanmasında ve ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunmasında önemli görevler üstlenmektedir. Bu vesileyle, kuruluşunun 177. Yıldönümünde teşkilat mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyor, vazife uğruna şehit düşen polislerimizi rahmetle anıyor, gazi polislerimize de şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Ziyaret, İl Emniyet Müdürü Murat Türesin’in ilimizde yürüttükleri çalışmalar ve Polis Haftası etkinlikleri hakkında Vali Akın’a bilgiler vermesi ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)