Başkan Ekicioğlu: “Otopark sorununa köklü çözümler üretmek için açık gerekli çalışmaları yapıyoruz”

OTOPARKLAR ARAÇ TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, kent merkezindeki otopark sorununa çözüm üretmek amacıyla ücretsiz otopark alanını vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirterek İl Kültür Turizm Müdürlüğü yanında oto parkı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Eski Kız Meslek Lisesi arazisi oto park kullanıma açıldı. Ahi Evran Külliyesi yanını oto park yapılarak vatandaşlarımızın kullanımına sunulacak.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu yaptığı, açıklamada, kent merkezindeki otopark sorununu çözmek amacıyla çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
Kırşehir trafiğindeki araç sayısının her geçen gün arttığını vurgulayan Başkan Ekicioğlu, şunları kaydetti:
"Kırşehir Belediyesi olarak otopark sorununa köklü çözümler üretmek için açık otopark çalışmaları yaptık. Şehir içi araç trafiğinin rahatlatılması konusunda önemli adımlar atarak, belediyeye ve kamuya ait kullanılmayan alanları açık otopark alanı olarak düzenledik, ücretsiz olarak sürücülerin kullanımına sunduk. Açık otopark çalışmaları kapsamında eski Kız Meslek Lisesi arazisine, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü arkasındaki bölge, Ahi Evran Külliyesi yanına açık otopark alanı oluşturduk. Hemşerilerimiz gönül rahatlığıyla araçlarını ücretsiz olarak bu alanlara park edebilirler.”
Yapılan çalışmaları vatandaşların takdirle karşıladığını vurgulayan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu "Bu yöndeki çalışmalarımız artarak devam edecek. Belediyemize ait yeraltı otoparklarda şuan kullanılmakta. Yeni yapılacak projelerin hepsinin altında yeraltı otoparkları var. Vatandaşlarımız mevcutları kullansa otopark diye bir problemimiz olmayacak. Yine de bu tarz düzenlemelerle şehirdeki bu trafik problemini çözeceğiz." ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)