Kırşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Özgür Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri Vali İbrahim Akın’ı ziyaret etti.
Muhasebecilerin ziyareti sırasında konuşan Vali İbrahim Akın, devletin gelir toplamasına destek veren Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin önemli görevler ifa ettiğini söyledi.
Gelirlerin kaydedilerek verginin oluşmasına katkılar sunan Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlerin bir kamu hizmeti yaptığını belirten Vali İbrahim Akın, "Vergiler, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizin de en büyük gelir kaynağını oluşturmaktadır. Adil bir sistemde, ekonomik faaliyetlerin tümünün kayıt altına alınması ve vergi adaletinin sağlanması gerekiyor. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler, verginin tabana yayılması ve toplumda vergi bilincinin oluşturulması noktasında da kıymetli işler yapmaktadırlar." dedi.
Kırşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Özgür Albayrak ve beraberindeki heyetin de Vali İbrahim Akın’a hayırlı olsun temennilerini sundukları ziyaret, yapılan fikir alış-verişi ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)