TFF 2. Lig’de grup kura çekimleri bugün İstanbul’da çekilecek

2022-2023 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grup Kura Çekimleri, 30 Haziran Perşembe günü Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde yapılacak. 

TFF 2. Lig Grup Kura Çekimi saat 12.00'de, TFF 3. Lig Grup Kura Çekimi ise saat 15.00'te başlayacak. Kura çekimlerine Federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katılacak. Grupların belirleneceği bugünkü kura çekimi toplantısına Kırşehir Belediyespor’u temsil etmek üzere Murat Tekdoğan temsil edecek.

TFF 2. Lig’te bu sezon 10 yeni takımla birlikte yeniden şekillenecek. 2.Lig’te geçen sezonu 8’inci sırada tamamlayan Kırşehir Belediyespor’un muhtelef rakipleri şöyle:

Ankara Demirspor, Kırklarelispor, Şanlıurfaspor, Nazilli Belediyespor, Uşakspor, Zonguldak Kömürspor, Amed Sportif, Isparta 32 Spor, Tarsus İdmanyurdu, 24 Erzincanspor, 1928 Bucaspor, Kırşehir Belediyespor, Pazarspor, Sivas Belediyespor, Ankaraspor, İnegölspor, Silahtaroğlu Vanspor, Adıyaman 1954 Spor, Çorumspor FK, Diyarbekirspor, AfjetAfyonspor, Bayburt Özel İdarespor, Serik Belediyespor, Hekimoğlu Trabzon, Somaspor, Sarıyer ve GMG Kastamonuspor, Etimesgut Belediyespor,

Bu arada Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun, yönetim kurulunun yeniden belirlenmesi amacıyla 20 Temmuz’da olağanüstü genel kurula gideceklerini belirterek, kongre hazırlıklarının devam ettiğini, diğer taraftan da iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı.

Yeni sezon öncesi iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini, tamımın başına Teknik Direktör olarak Sinan Özdoğan’ı getirdiklerini belirten Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Çağatay Han Torun, bugüne kadar 6 futbolcu ile yolları ayırdıklarını söyledi.

Aksarayspor’da forma giyen stoper Fatih Çolak’ı yeşil-beyazlı renklere bağladıklarını da belirten Başkan Çağatay Han Torun, taraftarların biraz sabırlı ve anlayışlı olmalarını, Kırşehir’e layık genç ve dinamik bir kadro kuracaklarını ifade etti.

Başkan Çağatay Han Torun, “Kırşehir Belediyespor olarak hedefimiz Kırşehir’e layık bir kadro kurup başarılı olmak istiyoruz. Elbette biz hiçbir futbolcumuzun takımımızdan ayrılmasını istemeyiz. Ama bu futbolcularımızdan Volkan Kılıç, Tugay Adamcıl, Mert Ilıman, Osman Bodur,  Nuh Aşkın ve Fatih Çıplak kendi istekleri ile takımımızdan ayrılmasına izin verilmiştir. Bu 6 futbolcumuza takımımıza verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Mert Ilıman 3. Lig ekiplerinden Beyoğlu Yeniçarşıspor’a, Volkan Kılıç da 2. Lig ekibi Arnavutköyspor’a imza attı. Diğer dört futbolcumuz ise kendisine kulüp arıyor. Umarız istedikleri kulüpleri bulur ve anlaşırlar. Kulüp bulamazlarsa bu futbolcularımıza kapımız ve gönlümü açıktır.  Bizler de güçlü bir kadro kurmak için transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta bunları kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.   (HABER MERKEZİ)