AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal:

“Kadir Gecesi’ne kavuşmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Kadir Gecesi dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İnancımızda ve kültürümüzde özel bir anlama sahip olan mübarek gün ve geceler, toplum hayatımızı düzenleyen değerlerimizi yeniden hatırlanmasına vesile olduğuna dikkat çeken Seher Ünsal, mesajında şunları ifade etti: 

“On bir ayın sultanı, Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşırken, ‘Bin aydan daha hayırlı’ olarak nitelendirilen Kadir Gecesi’ne kavuşuyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. Ramazan-ı şerifin rahmet, mağfiret ve bereket ikliminde hemşehrilerimizle sahur ve iftar sofralarında bir araya gelerek bu müstesna vakitleri hakkıyla idrak etmenin gayreti içinde olduk. Dayanışmanın ve paylaşmanın güzelliklerini millet olarak yaşadık.

“Dua ve tövbelerin kabul edildiği bu af ve mağfiret gecesinde, dargınlıkların bir kenara bırakılarak, tüm hayırların, dostlukların, komşuluk ve merhamet duygularımızın artmasına, aramızdaki sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarımızın gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

“İnancımızda ve kültürümüzde özel bir anlama sahip olan mübarek gün ve geceler, toplum hayatımızı düzenleyen değerlerimizi yeniden hatırlanmasına vesile olmaktadır.

Rabbim bu mübarek gecede yapacağımız ibadetlerimizi kabul etsin.  Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin, maddi ve manevi sayısız güzelliklerin tadılacağı Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik ediyor, başta ülkemiz olmak üzere İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” (HABER: NECLA BAĞCI)