Kırşehir’de yayınlanan 7 yerel gazetenin 1 Eylül tarihinde iki gazete çatısı altında güç birliğine gitmesinin ardından İYİ Parti Kırşehir İ Başkanı ve Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış ile yönetim kurulu üyeleri bugün gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

         İYİ Parti İl Başkan Yardımcıları Mahmut Seyfeli, Yusuf Deveci, Burhan F-Güngör ve Çağatay Dağıstan ile birlikte gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”i ziyaret eden İl Başkanı Müfit Göçen ve Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, İmtiyaz Sahibi Salih Güner, Yazı İşleri Müdürü Beyhan Ballı ve Sayfa Editörü İlknur Öncü ile bir süre görüş alışverişinde bulundular.

         Kırşehir’de yayınlanan gazetelerin içinde bulundukları maddi sorunları yakinen bildikleri için b birlikteliğin hayırlı olması dileğinde bulunan başkan Müfit Göçen, ziyarette Kırşehir’in içinde bulunduğu sorun ve sıkıntıları dile getirdi.

         Yapılacak ilk seçimde Türkiye’de iktidar değişikliğinin yaşanacağına inandıklarını belirten Başkan Göçen, Kırşehir halkının da bu konuda iktidara gereken dersi vereceğine inandığını sözlerine ekledi. (HABER: BEYHAN BALLI)