Ahi Kültürünü Araştırma ve Eğitim Vakfı Genel Başkan Yardımcısı ve Kırşehir Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği İstanbul Şubesi Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Süleyman Demir, hafta sonu Kırşehir’e geldi.

Süleyman Demir ilk olarak geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Prof. Dr. İlhan Kılıçözlü, Stüdyo Aile’nin sahibi Arif Çoban’ın annesi Ayşe Çoban ile gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in kurucusu Şevket Güner’in aynı mezarlıkta bulunan babası Mustafa Güner ile annesi Sultan Güner’in Aşıkpaşa Mezarlığı’ndaki kabirlerini ziyaret ederek dua okudu.

Ardından Bağbaşı Mezarlığı’na giderek Kırşehir Eski Belediye Başkanı Dr. Cahit Gürses ile aynı mezarlıkta bulunan Kırşehir Eski Belediye Başkanı Hakkı Göçen ve Kırşehir’in yetiştirdiği ünlü bozlakçımız Neşet Ertaş’ın kabirlerini ziyaret ederek dua okuyan Süleyman Demir, son olarak “Ahi Baba” Mustafa Karagüllü ile yine geçtiğimiz günlerde vefat eden işadamı Mevlüt Adıgüzel’in Kümbetaltı Mezarlığı’ndaki kabirlerini ziyaret etti ve dua okudu.

Süleyman Demir, kısa süre önce vefat eden hemşehrilerimizin evlerine de giderek taziye dileklerini iletti.  (HABER: BEYHAN BALLI)