DEVA Partisi Kırşehir İl Başkanı Metin Atabey, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Barışın ve huzurun ülkemizde ve tüm dünyada da tesis edildiği nice güzel bayramlar dileyen Başkan Metin Atabey, yayınladığı bayram mesajında şunları ifade etti:
“Mübarek Ramazan ayının sonunda Millet olarak burukta olsa bir bayram sevinci yaşayacağız. Yaşanan salgının yol açtığı tahribatlar ve binlerce vatandaşımızı kaybetmiş olmanın, Kudüs’te yaşanılan zulmün acısı sıcaklığını korurken, yaşanan kötü günleri Ramazan Bayramının mutluluğu ve huzuruyla bir nebze de olsa unutmaya çalışacağız. 
“Çocukların sokaklarda dolaşıp şeker toplayamadığı ve ailelerimizle kalabalık bayram sofralarının kurulamadığı buruk bir bayram yaşayacak olsak da sağlıklı kalabilmenin mutluluğu ve bir sonraki bayramlara dair umutların yeşerdiği bir bayram bizi bekliyor olacak.  
“Yaşanan zor günlerin birlik, beraberlik ve dayanışma ile bir an önce atlatılmasını temenni ediyoruz. Bu yolda Deva Partisi olarak il ve ilçe teşkilâtlarımızla halkımızın sağlığı ve refahı için çalışmalara aralıksız devam edeceğiz. 
“Milletimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, sevgi ve hoşgörünün egemen olduğu, alın terinin ve emeğin karşılık bulduğu, yolsuzluğun ve yoksulluğun yok edildiği, hukukun ve adaletin bütün toplum kesimlerine eşit olarak uygulandığı, barışın ve huzurun ülkemizde ve tüm dünyada da tesis edildiği nice güzel bayramlara...” (HABER: BEYHAN BALLI)