AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal:
“Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle yad ediyorum”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu ve gençlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi tam bağımsız olarak ilelebet muhafaza etmek ve sürekli daha ileriye taşımakta kararlı olduklarını belirten AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, yayınladığı mesajında şunları ifade etti:
“İstiklal mücadelemize önderlik eden, aziz milletimizin eşsiz fedakârlığıyla bu destansı mücadeleyi zafere ulaştıran Gazi Mustafa Kemal, üstün askeri yönetimi ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve lider olarak dünya tarihinde saygın bir yer edinmiştir.
“İstiklal mücadelemizde vatanını ve bayrağını kahramanca savunan, tüm zorlu koşullara rağmen geleceğine ve iradesine sahip çıkan aziz milletimiz, bugün de ülkemize yönelik tüm saldırıları bozguna uğratacak azim ve kararlılığa sahiptir.
“Ecdadımızın her dönemde önüne çıkan engelleri birlik ve beraberlik içinde aştığını, milli ve manevi değerlerini her şart altında yaşattığını, inandığı yoldan asla dönmediğini, istiklaline ve istikbaline canı pahasına sahip çıktığını da unutmamalıyız.
“Atatürk döneminde olduğu gibi 15 Temmuzda da vatanımız söz konusu olduğunda bu aziz milletin, birlik ve beraberlik içerisinde neler yapabileceğini tüm dünyaya göstermesi,  yüksek bir ruh ve şuurla Cumhuriyetin temel taşı milli iradesine sahip çıkmasının Atatürk'ün aziz hatırasına en anlamlı saygı olduğuna inanıyorum.
“Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu ve gençlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi tam bağımsız olarak ilelebet muhafaza etmek, sürekli daha ileriye taşımak ve 2023 hedeflerimize ulaşmak için, ‘tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet’ ilkesi etrafında birleşiyoruz.
“Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 83. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı bir kez daha rahmetle, minnetle yâd ediyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)