İl Genel Meclisi Başkanı Şaban Çelik, 6 ayını değerlendirdi

“Bütün köylerimizin en iyi ve en kaliteli hizmeti alması için çalışıyoruz”Kırşehir İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, 6 aylık faaliyetlerini rapor halinde sundu. 
AK Parti grubundan mecliste bulunan tüm partilerin oyunu alarak oy birliği ile seçilen Şaban Çelik göreve geldikten sonra bu güne kadar olan 6 aylık çalışmalarını basına açıkladı. 
İl Genel Meclisi Üyeleri ve İl Özel İdare çalışanlarıyla birlik beraberlik içinde sahalarda olduklarını belirten Başkan Şaban Çelik, “Göreve geldiğim günden bu yana yakın ilgi ve desteklerini gördüğüm Kırşehir'deki tüm hemşerilerimize, İl Genel Meclisi Üyelerimize, İl Özel İdaremiz çalışanlarımıza, basın mensuplarımıza ve ekip arkadaşlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Şaban Çelik, emeği geçen herkese minnettar olduklarını ifade ederek, şunları söyledi:
"İl Genel Meclisi Üyelerimiz ve İl Özel İdaremiz Çalışanlarımızla Birlik Beraberlik İçinde Sahalardayız. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, bakanlarımıza, valilerimize, önceki dönem milletvekillerimize, önceki dönem teşkilatlarımıza ve şu anki teşkilatımıza, şu anki milletvekilimize, il genel meclis üyelerimize, muhtarlarımıza,  il özel idaremiz şoförlerine, mühendislerine, saha personellerine, temizlikçilerine, memurlarına kadar tüm personellerimize teşekkür ederiz. 
“Kırşehir iline bağlı 252 köye 11 yılda Kırşehir İl Özel idaresi olarak yol ve ulaşımda toplam yatırım maliyeti 180.307.351 TL; Su ve Kanalizasyonda yatırım maliyeti 110.426.895 TL; plan, proje, yatırım ve inşaat toplam yatırım maliyeti 399.506.609  TL; toplamda ise 11 yılda İl Özel İdaresi olarak 712.076.202 TL’dir.  
"Köylerin Bağlantı Yolları ile Birlikte Köy İçi ,Yağmurlu Kaleköyü Sondaj, Yağmurlu Armutlu Su Deposu, Yağmurlu Büyük Oba Sondaj, Su deposu ve Mezarlık Girişi, Çadırlı Hacı Yusuf Çeşmeliağıl Mahallesi köy içi yapılmakda olup, İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik ve İl Özel İdaresi çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yapılması planlanan yolumuz bizlere nasip olmuştur. Şehrimize ve köylerimize hayırlı olsun." dedi.
Şaban Çelik, şunları ifade etti:
“İl Özel İdaresi, 2021 yılı asfalt ve yol yapım çalışmaları kapsamında yer alan Çiçekdağı İlçesi Büyükteflek-Küçükteflek köyleri arası ve Konurkale köyü-İl sınırı yol yapım çalışmasını tamamladı. Yol dolgu ve tüm alt yapı işleri tamamlanan Çiçekdağı İlçesi Büyükteflek-Küçükteflek köylerini birbirine bağlayan 1 Km II. Kat Sathi Kaplama asfalt yol yapımı ve Konurkale köyü ile Kırıkkale il sınırı arasına 4 Km II. Kat Sathi kaplama asfalt yol yapımı olmak üzere toplamda 5 km’lik yol yapım çalışmaları gerçekleştirildi.
“Yine İl Özel İdaresi 2021 yılı asfalt ve yol yapım çalışmaları kapsamında yer alan Akçakent İlçesi Yetikli-Çiçekdağı İlçesi Boğazevci köylerini ve Çiçekdağı Devreceli köyü yol yapım çalışmasını tamamladı. Alt yapı ve tüm yol dolgu işleri tamamlanan Akçakent İlçesi Yetikli-Çiçekdağı İlçesi Boğazevci köylerini birbirine bağlayan 10 km II. Kat Sathi Kaplama asfalt yol yapımı ve Çiçekdağı İlçesi Devreceli Köyü 1 km II. Kat Sathi Kaplama asfalt yol yapımı olmak üzere toplamda 11 km yol yapım çalışması gerçekleştirildi.
“Akçakent ve Çiçekdağı İlçelerimize bağlı köylerimizde başlattığımız yol çalışmalarının bir kısmı tamamlandı, bir kısmının yapımı da devam ediyor. İlimizde bulunan tüm köylerimizin en iyi ve en kaliteli hizmeti alması için İl Özel İdaresi olarak yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Yol çalışmalarında amacımız vatandaşların ulaşımda daha güvenli ve daha ulaşılabilir rahat bir ulaşım yapmalarını sağlamak.
“İl Özel İdaresi, 2021 yılı asfalt ve yol yapım çalışmaları kapsamında yer alan Akpınar İlçesi Boyalık-Küçükabdiuşağı köyleri arası ve Akpınar İlçesi Belediye Sınırı-Hacımirza köyü yol yapım çalışmalarımız da tamamlandı.
“Alt yapı ve tüm yol dolgu işleri tamamlanan Boyalık ve Küçükabdiuşağı köylerini birbirine bağlayan 6 km II. Kat Sathi Kaplama asfalt yol yapımı ve Akpınar İlçesi Belediye sınırı ile Hacımirza köylerini bağlayan 3 km II. Kat Sathi Kaplama asfalt yol yapımı olmak üzere toplamda 9 km’lik yol yapım çalışması gerçekleştirildi. Yol yapım çalışmaları biten İlçe köylerine hayırlı uğurlu olmasını dileyen İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik,  "Yol yapım çalışmalarında gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)