Şehrimiz kuyumcu esnafından Şefik Tekin ve Sebahat Tekin’in Garanti Bankası Kırşehir Şubesi’nde çalışan kızları bankacı Burcu Tekin ile Kırşehir İl Özel İdaresi’nden emekli Ünal ve Songül Kuğ’un oğulları MEDAŞ Kaman çalışanlarından Nizam Kuğ görkemli bir düğünle dünya evine girdi.
2 Eylül 2018 Pazar günü Ardıçlar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğünde Burcu-Nizam Kuğ’un nikâhını Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci kıydı. Nikah şahitliklerini ise emekli Yargıtay Üyesi ve gelinin amcası hakim Musa Tekin, CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, Garanti Bankası Kırşehir Şubesi Müdürü Bekir Karakaş, Kırşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, Konya Akşehir’den mimar Gonca Adalı yaptı.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Burcu-Nizam Kuğ çiftini kutlayarak, ömür boyu mutluluklar diledi.
Görkemli düğün törenine CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, emekli Yargıtay Üyesi hakim Musa Tekin, CHP İl Başkanı Hacı Tanrıbuyurdu başta olmak üzere siyasi partilerin başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, kalabalık bir halk topluluğu ile davetliler katıldı.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak Burcu-Nizam Kuğ çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, Tekin ve Kuğ ailelerini tebrik ederiz. (HABER: SALİH GÜNER)