Madeni İşler Odası Başkanı Şahinoğlu:

“2022 yılının ülkemize ve Kırşehir’imize hayırlar getirmesini diliyorum”

Kırşehir Madeni İşler Odası Başkanı Abdurrahman Şahinoğlu, bir mesaj yayınlayarak üyelerinin ve tüm Kırşehir halkının yeni yılını kutladı.

2021 yılının zor ve sıkıntılı bir yıl olarak geride kaldığını belirten Başkan Şahinoğlu, 2022 yılının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

15 Ocak’ta yapılacak Madeni İşler Odası seçimlerine ikinci kez aday olacağını açıklayan Başkan Abdurrahman Şahinoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"2021 yılı dünyada ve ülkemizde koronavirüs salgını nedeniyle zor ve sıkıntılı, hatta üzüntülü ve acılı bir yıl olarak geride kalacak. İnşallah 2022 yılında ekonomimizin daha iyi, olur, esnaflarımız geçmiş yıllarda yaşadığı sıkıntılarını atar. Ben inanıyorum birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bütün sıkıntıların üstesinden geliriz. Malum Madeni İşler Odası Başkanı olarak bir dönemimizi geride bırakıyoruz. Ocak ayı içinde yapılacak olağan genel kurulumuzda oda üyelerimizin istekleri ile ikinci kez aday oldum. Onların desteği ve teveccühü ile yeniden seçilirsem verdiğim bütün vaatlerimi yerine getireceğimden hiçbir üyemin kuşkusu olmasın.  Madeni İşler Odası olarak yeni yılın tüm meslektaşlarımıza hayırlı ve bol kazançlı bir yıl olmasını temenni ederken, 2022’nin İslam Âlemine, tüm üyelerimize ve Kırşehirli hemşerilerimize huzur, sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum." (HABER: BEYHAN BALLI)