Kırşehir Sabit ve Seyyar Satıcılar Esnaf Odası, 2022 yılı Olağan Genel Kurulunun ardından ilk Yönetim Kurulu toplantısını Oda Başkanı Süleyman Akagündüz yönetiminde gerçekleştirdi.

Toplantıda alınan kararla Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevine Mustafa Evik, Denetim Kurulu Başkanlığına Ertuğrul Albayrak seçildi.

Mesleki Eğitim Danışmanlığı Birimi görevine oda başkanı Süleyman Akagündüz, Serdar Savaş ve Murat Aksoy getirilirken İş Yeri Denetleme ve Danışmanlık Grubuna Mustafa Evik, Mevlüt Kalaycı ve Özgür Özdemir seçildi.

Yönetim Kurulu toplantısının ardından bir açıklama yapan Başkan Süleyman Akagündüz, “2022 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına katılan, katılamayan odamıza kayıtlı tüm üyelerimize teşekkür ederim. Yeni dönemde birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ayrıca Akagündüz, Mayıs Ayında gerçekleştirilecek olan Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Genel Kurulunda Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk’e ekip olarak desteklerini sürdüreceklerini belirtti. (HABER MERKEZİ)