Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan:

“Promosyon ödemelerinin güncellenmesi gerekiyor”

Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan, promosyon ödemelerinin güncellenmesi hakkında bir açıklama yaptı.

03.2.2019 tarihinde Kırşehir Sağlık Müdürlüğü tarafından ihalesi gerçekleştirilen 5 yıl süreyi kapsayan banka promosyon ihalesi sonucunda en yüksek teklifi veren Ziraat Bankası ile kişi başı 6 bin 900 TL peşin ödenmek üzere sözleşme yapıldığını, ancak yaşanan ekonomik dalgalanmalar nedeniyle yeniden revize edilmesi gerektiğini belirten Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yasin Yücesan, Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü’ne bir dilekçe gönderdiklerini söyledi.

Başkan Yücesan, dilekçede promosyonun yapıldığı tarihten bugüne ekonomi de gerçekleşen dalgalanmalar nedeniyle teklif edilen tutarın düşük oranda alması ve diğer illerde gerçekleşen promosyon ihalelerinin personel lehine revize edilerek yeniden değerlendirme ihtiyacının doğduğuna dikkat çekti.

Başkan Yasin Yücesan’ın Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğüne verdiği dilekçe şöyle:

“Bilindiği üzere Müdürlüğümüzce 03.2.2019 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen 5 yıl süreyi kapsayan banka promosyon ihalesi sonucunda en yüksek teklifi veren Ziraat Bankası ile kişi başı 6.900.00 TL peşin olarak ödenmek üzere sözleşme yapılmıştır.

“Ancak yapıldığı tarihten bugüne ekonomimizde gerçekleşen dalgalanmalar nedeniyle teklif edilen tutarın düşük oranda alması ve diğer illerde gerçekleşen promosyon ihalelerinin personel lehine revize edilerek yeniden değerlendirme ihtiyacı hasıl olmuştur. Bu konuda ihaleyi alan Ziraat Bankası ile gerekli görüşmelerin yapılması ve promosyon tutarların personel lehine revize edilmesi için gerekli alışmaların başlatılması ve sonucunda sendikamıza bilgi olarak verilmesi hususunda; Gereğini bilgilerinize arz ederim.” (HABER: BEYHAN BALLI)