Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz’ın da katıldığı toplantıda Nisan ayı mizanı gelir-gider bütçesi, gelir-tablosu, Nisan ayı açılan ve kapanan şirketler, oda ve başkanın faaliyetleri değerlendirildi. 
 Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası bünyesine TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dahil edildi ve TSO Başkanı Mustafa Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyaret edildi. 
Yine Odanın sahip olduğu belgeler Türk Loydu Denetimcileri tarafından incelenerek belge yenileme işlemlerinde bir uygunsuzluk olmadığının görüldüğü ve denetimlerin başarıyla tamamlandığı dile getirildi. 
Yine geçen ay içinde Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı fırıncılık sektöründe faaliyet gösteren firmalarla toplantı düzenlenerek sektördeki sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü. 
Toplantıda kapanan ve açılan şirketlerle ilgili bilgi verildi. Buna göre, Kırşehir’de Nisan ayında TSO’ya 14 yeni üye kaydını yaptırırken, 3 üye de çeşitli nedenlerle kaydını sildirdi. (HABER: BEYHAN BALLI)