Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Olağan Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi.
Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda son bir haftadaki faaliyetler ele alındı. Buna göre, 24 Haziran-30 Haziran tarihleri arasında 4 tane yeni kayıt yapılırken, 1 üyenin kaydı silindi. Akreditasyon sistemi kapsamında 2020 yılı ilk 6 ay hizmet almayan üyelere yönelik bir anket çalışması yapılırken, ankete katılım sağlayan üye sayısının 49 olduğu ifade edildi.
Anket sonuçlarına göre, katılımcıların yüzde 40.8’i oda belgesi ve/veya hizmetine ihtiyaç duymadığı için, yüzde 36.7’si pandemi nedeni ile yüzde 16.3’ü kamu kurum ve kuruluşları ve bankalar ile işi olmadığı için yüzde 6.1’i hizmetlerden memnun olmadığı için hizmet almadığı ortaya çıktı.
Anket sonuçları Yönetim Kuruluna sunulurken, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak iyileştirme ve geliştirme yapılması kararı alındı. Toplantı diğer gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasıyla sona erdi. (HABER MERKEZİ)