Kırşehir İl Özel İdaremizin 2022 yılı bütçesi İl Genel Meclisinde oylanarak kabul edildi.

Vali İbrahim Akın’ın da katıldığı İl Özel İdaresi 2022 yılı bütçesinin görüşüldüğü İl Genel Meclisi Toplantısında 2022 yılının bütçesi ele alındı.

Toplantıda konuşan Vali İbrahim Akın, İl Genel Meclis üyelerinin ve ilgili kurumların yaptığı titiz bir çalışma sonucu hazırlanan bütçenin halkımıza hizmet olarak yansıtılacağını söyledi.

Tüm çabalarının Kırşehir halkına daha kaliteli hizmetler sunmak olduğunu ifade eden Vali İbrahim Akın, “Uzun bir çalışma ile hazırlanan İl Özel İdaremizin bütçesi bugün yapılacak görüşmeler sonucunda nihayetlendirilecektir. Hepimiz biliyoruz ki talep ve ihtiyaçlar sonsuz ancak bu talepleri karşılayacak kaynaklar kısıtlıdır. Bizler de kaynaklarımızı en etkin bir şekilde kullanmaya hassasiyet gösteriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek güzel hizmetlerde bulunan İl Genel Meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum. 2021 yılında programlanan yatırımlarımızın büyük bölümü tamamlanırken bazı yatırımlarımız da devam etmektedir. Aynı çalışma ve azimle, 2022 yılı içerisinde de vatandaşlarımız için güzel hizmetlerde bulunacağımıza inanıyorum. Uzun emekler sonunda bütçeyi hazırlayan İl Genel Meclis üyelerimize teşekkür ediyor, bütçemizin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik başkanlığında gerçekleştirilen İl Genel Meclisi toplantılarında, İl Özel İdaremiz 2022 yılı performans programının kabul edilmesinin ardından 2022 yılı bütçesinde yer alan bütçe kalemlerinin teker teker okunması ve açık oylanması ile bütçe 100 Milyon TL olarak kabul edildi.

Bütçenin kabulünün ardından kısa bir değerlendirmede bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Şaban Çelik “ Özel İdaremiz 2022 yılı Bütçemiz hayırlı uğurlu olsun. Köylerimize yapacağımız hizmet ve yatırımlarımızın tüm hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Özel İdare Bütçemiz için yaptığımız tüm görüşmelerimizde Başta Sayın Valimiz İbrahim Akın’a uzun zaman yaptığımız toplantı ve oturumlarda gösterdikleri gayretlerinden dolayı tüm İl Genel Meclis Üyelerimize, Genel Sekreterimiz Kurtuluş Yılmaz’a tüm birim müdürlerimize ve personellerine teşekkür ediyorum” dedi.

2022 yılı bütçemizin ilimize hayırlı olmasını dileyen Genel Sekreter Kurtuluş Yılmaz da   “Yoğun toplantı, çalışma ve görüşmeler neticesinde kabul edilen bütçemiz ile 2022 yılında köylerimize yapacağımız yol, içme suyu, çevre düzenleme ve imar işlerimiz ve diğer işlerimizin hayırlı olmasını diliyor, Sayın Valimiz İbrahim Akın’a, İl Genel Meclis Başkanımız Şaban Çelik’e ve tüm İl Genel Meclis Üyelerimize ve Özel İdare çalışma ekibime çok teşekkür ediyorum” dedi. (HABER MERKEZİ)