Özbağ Gazozu sahibi Şerafettin Uğurlu:

“Bir yıl içerisinde bu başarıyı 
yakaladığımız için gururluyuz”

Kırşehir Özbağ Gazozu’nun 1 yıl önce el değiştirmesiyle birlikte Umut Emlak İnşaat ve Özbağ Gazozu sahibi Şerafettin Uğurlu, 1. Yıl dönümleri dolayısıyla mesaj yayımladı.
Çocukluk dönemlerinin hayalini yıllar sonra aldığı gazoz firması ile gerçekleştiren Özbağ Gazozu’nun sahibi Şerafettin Uğurlu ve ekibi, Özbağ Gazozu’nun 1. Yılını kutladılar.
Umut Emlak İnşaat ve Özbağ Gazozu Sahibi Şerafettin Uğurlu, 1. Yıldönümü mesajında, “Özbağ Gazozu’nu 1 yıl önce aldık. Bir söz verdik. Kırşehir’in Özbağ Gazozu’nu Türkiye’ye ve tüm Dünya’ya duyuracağız ve oralara ulaştıracağız diye. Kırşehirlilerin hasretini Özbağ Gazozu ile gidereceğiz demiştik. Şuan bununla ilgili bir başarımız var. Tam bir yıl içerisinde bu başarıyı yakaladığımız için gururluyuz, mutluyuz. Bizim önceden sadece sade gazozumuz bulunuyordu. Hemen ardından portakallı ve limonlu gazozumuzu ürettik. Ayrıca Özbağ Şalgamı’nı ürettik. Şimdiki hedefimizde Özbağ Sade Sodası’nı üretmektir. Ben öncelikle şuna teşekkür etmek isterim ki “Kırşehir Markasına Sahip Çıktı.” Ayrıca Özbağ Belediye Başkanımız bizlere Özbağ’da yer vermek istiyor. Şuan bir arsa alma projemiz var. Oraya da fabrika kurmayı hedefledik. Kırşehir Halkı’nın bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.
Açıklamalarına başarılarından ve hedeflerinden bahseden Umut Emlak İnşaat ve Özbağ Gazozu sahibi Şerafettin Uğurlu, “Hedefimiz Petlas gibi bizim fabrikamızda 7/24 saat çalışsın. İnsanlarımıza burada istihdam sağlamak. Kırşehirimizin adını tüm dünyaya duyurmak. Ben yurtdışında Petlas’ın adını tabelasını gördüğüm zaman çok duygulanıyorum. Bizimde inşallah Almanya’da Hollanda’da diğer Avrupa ülkelerinde Özbağ Gazozumuzun ismini görüp de vatandaşımızın duygulanacağını biliyoruz. Bizleri bayilik için arayan soranda çok. Almanya Köln bölgesinde bayimiz var. Hollanda’ya gönderiyoruz. Avusturya’da yine bayimiz var. Yurtdışındaki gurbetçi hemşehrilerimiz oralardan da temin edebilirler. Mesela Niğde bölgesine girmek çok zordur. Çünkü oranın da kendine ait gazozu mevcut. Ama biz Özbağ Gazozu olarak o bölgelere de girdik. Başarımızdaki en büyük sebebimiz Kırşehir halkıdır. Ben bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 1. Yılımız kutlu olsun. Nice birlikte başarılı yıllar görmemiz dileğiyle diyorum” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)