Akıllı Pekmez “2022 Avrasya Kalite Ödülü”nü 2. kez üst üste aldı…

AKILLI PEKMEZ ÖDÜLLERE DOYMUYOR…

Kırşehir’in 11 yıldır marka yüzü olan Akıllı Pekmez, 2018 yılında Brüksel’de almış olduğu İTQİ Uluslararası Üstün Lezzet Ödülünün ardından, 2020 yılında ATKD tarafından “Yılın Önerilen Markası” ödülü ve ardından 2021 Avrasya Kalite ödülü” nü almıştı.

şimdi de “2002 Avrasya Kalite Ödülü”nü aldı.

19 Mart 2022 tarihinde İstanbul Kale Outlet Center’de düzenlenen törende Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği tarafından “2022 Avrasya Kalite Ödülüne” 2. Kez üst üste layık görülen Akıllı Pekmez, ödüllerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

Ödülü Avrasya Tüketicileri Koruma Derneği Bakanı Osman Doğan’ın elinden alan marka sahibi M. Murat Yıldırım şunları söyledi:

Daha öncede gerek uluslararası gerekse ulusal boyutta ödüller almıştık. Bu başarımızın tesadüf olmadığını, ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeden çok çalışıp yeni ödüller ile ispatlamış olduk. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Bu ödüle anlam katan şey ise Tüketicilerimizin bizi bu ödüle layık görmesi idi. Tüm değerli tüketicilerimize teşekkür ediyorum. Türkiye’nin birçok yerinde satış noktası bulunan Akıllı Pekmez ayrıca 8 Avrupa Ülkesinde de tüketicilerimiz ile buluşmaktadır. Aldığımız bu ödül ile sadece Akıllı Pekmez’in değil, şehrimiz Kırşehir’in de marka değerine katkıda bulunmuştur. Bu ödülü başta Kırşehirliler olmak üzere tüm tüketicilerimize armağan ediyoruz.”

Ödül töreninde Akıllı Pekmez’in tanıtım filmi de gösterime sunuldu… Törende Destan yılın dizisi, Müge Anlı yılın TV programcısı, Nadide Sultan yılın kadın sanatçısı ve Resul Aydemir yılın erkek sanatçısı ödülünü aldı. (HABER MERKEZİ)