Vali H. Mete Buhara Cumartesi ve Pazar günü yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek Kırşehir’deki tüm öğrencilere başarılar diledi.

Bir yıldır yoğun bir tempo ile sınava hazırlanan YKS öncesi Kırşehir’de tüm tedbirlerin alındığını belirten Vali H. Mete Buhara, yayınladığı mesajda şunları ifade etti:

Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin gireceği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 18-19 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimizin sınavlarını en uygun ortamda ve sorunsuz bir şekilde tamamlamaları için ilgili kurumlarımızca gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Sınav günü gürültü kirliliğinin yaşanmaması için vatandaşlarımızdan da hassasiyet bekliyoruz. Kırşehir’imiz, ülke genelinde yapılan sınavlarda gösterdiği başarı grafiği ile eğitimde marka kent olma kararlılığını sürdürmektedir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimizin Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda elde edecekleri sonuçla başarımızı muhafaza edeceklerine inanıyorum. Bu duygularla, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)