Vali İbrahim Akın, Durdu Muzaffer Marşap Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.
Ziyaretine Durdu Muzaffer Marşap Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi ile başlayan Vali İbrahim Akın, Okul Müdürü Osman İşler’den bilgiler aldı. Ardından, Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi’ne geçen Vali Akın, burada da Okul Müdürü Ali Demir’den okul ve öğrenciler hakkında bilgiler aldı.
Okullarda sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Vali Akın, okul idarecileri ve öğretmenlerle görüşmelerde bulundu.
Sınıfları gezdiği sırada öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Vali İbrahim Akın; “Bildiğiniz gibi, Kırşehir eğitimde marka kent konumunda bulunmaktadır. Bu fırsatı iyi değerlendirmeli, kendinizi iyi geliştirmelisiniz. Kendinize mutlaka bir hedef belirleyin ve bu idealiniz doğrultusunda çalışın. Başarılı olmanın önünde hiçbir engel yok, var diye düşünüyorsanız bunları bizimle öğretmenlerinizle, ailenizle paylaşın ki çözümünü hep birlikte bulalım. Çünkü bizler geleceğimiz olan siz değerli gençlerimizin eğitimini çok önemsiyoruz.” dedi.
Bu günün 2019 yılının son günü olduğunu dile getiren Vali Akın, “Öğretmenlerimize ve geleceğimizin teminatı olan değerli öğrencilerimize yeni yılda sağlık ve başarılar diliyorum.” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz’in de eşlik ettiği ziyaretler, Vali Akın’ın öğretmenlerle toplantı yapması ve okul binalarında yaptığı inceleme ile sona erdi. (HABER MERKEZİ)