Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz:
"Öğrencilerimizle bir arada olmayı özledik"

Kırşehir Milli Eğitim Müdürü Şevket Karadeniz, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde öğrencileriyle bir arada olmayı özlediklerini belirtti.
Karadeniz, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un çağrısı üzerine Kırşehir Yunus Emre Ortaokulunda İstiklal Marşı programının ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Yaşanan sürece rağmen öğrencilerin eğitimlerinden geri kalmamaları için her türlü önlemin alındığını vurgulayan Karadeniz, online eğitimlerle ders müfredatlarının işlendiğini aktardı.
Okullarda ortak bir programla İstiklal Marşı'nın okunmasının bile kendilerini heyecanlandırdığını anlatan Karadeniz, "Öğrencilerimizle bir arada olmayı özledik. Kısıtlamalardan dolay öğrencilerimiz okullarına gelemiyorlar. Kovid-19 sürecine bakıldığında ülkemiz dünyanın uzaktan eğitimi en iyi yapan ülkelerinden birisi haline gelmiştir. Ama çocuklarla bir araya gelememek, onların başını okşayamamak, eğitimleriyle birebir ilgilenememek bizi üzüyor." ifadelerini kullandı.
Yunus Emre Ortaokulundaki İstiklal Marşı programına okul müdürü İhsan Yavuz, öğretmenler ve çevre binalardaki vatandaşlar da evlerinin balkonlarından katıldı. KIRŞEHİR (AA)