İstanbul’da bulunan Basamak Özel Eğitim Merkezi’nin sahipleri bulunan Zeki Öztaşkın ile Hazan Saraç; Kırşehir işadamı Ahmet Onur Kuzeci bir araya gelerek şehrimize Özel gereksinimli bireylere yönelik Kırşehir Özel Eğitim Merkezi açtılar.
Bahçelievler Mahallesi, 24 Aralık Caddesi, Kılıççı köprüsü mevkiindeki Kılıççı Camii yanındaki Kırşehir Özel Eğitim Merkezi’nin açılış törenine Milletvekilleri Mustafa Kendirli ve Metin İlhan, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk ve iş dünyasından çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.  
Bilimsel temelli uygulamalar ile modern dinamik bir uzman kadro oluşturarak özel gereksinimli öğrencilere hizmet vermeyi amaçlayan Kırşehir Özel Eğitim Merkezi’nde öğrenme güçlüğü, bedensel yetersizlik ve otizmli bireyler, zihinsel yetersizlik yaşayan bireyler, dil ve konuşma problemi yaşayan bireyler, özel eğitim hizmetinin yanı sıra eryo terapi, oyun terapisi ve temel spor eğitimleri ile üçüncül olarak hizmet alabilecekler. (HABER: SALİH GÜNER)