2021-2022 Eğitim öğretim yılının başlamasından dolayı Kovid-19 salgınında, okullarda alınması gereken önlemleri ve yüz yüze eğitim sürecini yerinde incelemek amacıyla Kırşehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri okul ziyaretleri gerçekleştirdiler. 
Bu ziyaretler, her kademedeki okullara yapılıyor. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ziyaretler de velilerle, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet ettiler.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri "Kovid-19 salgını sebebiyle geçtiğimiz eğitim dönemine uzaktan eğitim yolu ile devam etmek zorunda kaldık. Okullarımız öğrencilere hasret kaldı. Okullarda yüz yüze eğitim süreci ile eğitime başlayan öğrencilerimiz, okullara canlılık getirdi. Bakanlığımızın, müdürlüğümüzün ve okullarımızın aldığı tedbirler ve halkımızın alınan önlemlere uyması ile yüz yüze eğitime tamamen dönebileceğimizi umut ediyorum" dediler.
Okullarda alınan önlemlerden memnuniyetini dile getiren İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri okul idarecileri ile yapılan görüşmeler sonrasında okullardan ayrıldılar. (HABER MERKEZİ)