KADEM Kırşehir Temsilciliği’nde İş Kur işbirliği ile “ İş Kulübü” eğitimleri gerçekleşti.
KADEM benimsediği misyon doğrultusunda; Ailede ve sosyal hayatta kadınlara yönelik ayrımcılığın ortadan kalkması, fırsat eşitliği ile dengeli bir toplumsal katılım sağlanmasına hizmet eden, Kadın, aile ve sosyal hayat ile ilgili meselelerin çözüme kavuşturulma sürecini bütüncül bir yaklaşımla değerlendiren, Aile birliğinin güçlenmesi adına kültürel değerlerimizin canlandırılmasına ilişkin çalışmaları odağına alan, Türkiye’ de kadın çalışmaları yürüten sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği kurarak Cinsiyet Adaletinin tanınması, benimsenmesini ve yaygınlaşmasını sağlayan, Ulusal ve uluslararası düzeyde kadın çalışmalarında edindiği birikim ve ulaştığı yetkinlik ile ülkemizin aile ve kadın meseleleri hakkında toplumun huzuru ve mutluluğuna hizmet edecek söylem ve proje üreten bir vizyona sahip olarak faaliyetlerini sürdürüyor.
KADEM Kırşehir Temsilciliğimizde İş Kur işbirliği ile “ İş Kulübü” eğitimleri gerçekleşti. Temel amacı çalışmak isteyen herkese göre bir iş olduğu fikri ile yola çıkarak hazırlanan İş Kulübü eğitimlerini KADEM Kırşehir Temsilciliği’nde kadınlara yönelik gerçekleştirdi.
4 gün boyunca meslek ve kişilik testleri, özgeçmiş hazırlama, hedefleri belirleme, iş arama becerilerini geliştirme, beden dili ve iletişim, iş görüşmesi öncesi ve sonrası dikkat edilmesi gerekenler, mülakat sırasında sıkça sorulan sorular, mülakat teknikleri, iş arama kanalları gibi konularda teorik bilgilerin yanı sıra katılımcılarımıza işverenlerle birebir mülakat gerçekleştirmesi eğitimleri verildi.
Eğitim sonrasında Katılımcılarımıza sertifikaları KADEM Kırşehir Temsilcisi Seher Ünsal ve İş Kur Müdürü Metin Ülgen Kaya takdim etti. (HABER MERKEZİ)